Copy
Bekijk deze mail in je browser

Het GRC timmert flink aan de weg

Een nieuwe opleidingslocatie in Velp, een nieuwe huisstijl en een vertrouwd aanbod aan restauratieopleidingen en cursussen. Onze kracht is het bieden van praktijkgericht onderwijs op maat voor vakmensen in de restauratiesector. Ieder zijn vak! De officiële opening van ons nieuwe pand in Velp is op 1 juni 2022. 

Save the date: op 1 juni openen we onze nieuwe locatie: Florijnweg 3 in Velp. Uitnodiging volgt.

Open dag op 9 maart voor de opleiding Technicus Hout & Restauratie

Op 9 maart is er weer een inloopdag voor de opleiding Technicus Hout & Restauratie. Wil je weten of deze mooie restauratie-opleiding bij je past? Loop gezellig binnen, van 10.00 uur tot 15.00 uur, op de Florijnweg 3 in Velp.
  

Super efficiënte cursussen van het GRC en NRC op Reuversweerd én in Velp

Het Gelders Restauratie Centrum heeft dit voorjaar weer een serie efficiënte, compacte cursussen op stapel staan. Op een unieke plek, kasteel Reuversweerd, ben je in een ochtend of een dag weer helemaal bij op jouw vakgebied. En ook in ons nieuwe pand in Velp organiseren we, samen met het NRC, een boeiende cursus over kwaliteitsnormen in de restauratiesector.
  

Opleiding Technicus Hout en Restauratie (TH&R) staat open voor nieuwe studenten

Gedegen kennis van het houtbewerkings-ambacht is de basis van deze BBL/BOL-opleiding op MBO-3 niveau. Maar we besteden ook aandacht aan moderne technieken, duurzaamheid en aanvullende vaardigheden. Wil jij houtexpert worden die die klaar is voor de toekomst om eeuwenoude houtverbindingen en constructies in monumenten te restaureren? Je bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek op onze nieuwe locatie in Velp, ongeacht je leeftijd en je achtergrond. 
  

André Verhoeven, docent opleiding TH&R: “De studenten hebben ons hard nodig.”

Met ervaring als meubelrestaurateur en als docent aan het Graafschap College is André Verhoeven heel goed op zijn plaats in onze opleiding TH&R. Samen met Roy Jansen en René Vrieze vormt hij sinds eind vorig jaar het vaste docententeam. “Ze hebben ons alle drie hard nodig."
  

René Vriezen, docent Technicus Hout & Restauratie: “de monumenten waar je aan werkt staan er over honderd jaar nog.”

René is een oude rot in het vak, met 27 jaar ervaring als restauratietimmerman. Maar aan kennis, enthousiasme en motivatie nog steeds geen gebrek. Sterker nog, hij is met hart en ziel bezig de studenten van TH&R te motiveren. “Ik probeer mensen bewust te maken van de waarde van monumenten.”
  
Het Gelders Restauratie Centrum biedt erkende en praktijkgerichte opleidingen voor vakmensen in de restauratiesector. Om monumenten te behouden en toekomst te geven, zijn nieuwe restauratiespecialisten nodig. Mensen die het vak van de meester zelf willen leren. De creatieve geesten die werken met hun hoofd, handen en hart.
Contact: info@geldersrestauratiecentrum.nl | www.geldersrestauratiecentrum.nl 

Mailadres veranderen of afmelden voor de nieuwsbrief
Verander je instellingen / Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp