Copy
Bekijk deze mail in je browser
“Monumenten restaureren kan alleen met de beste vakmensen. Het GRC leidt gekwalificeerde vakmensen op en stoomt ze klaar voor het restauratievak. Op het kennisplatform Ieder zijn vak kunnen ze informatie en inspiratie vinden om hun kennis te verbreden.”
Jan Gersen, directeur Gelders Restauratie Centrum

Nieuwsbrief nieuwe stijl

We hebben onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Daarmee sluiten we aan op de stijl van het kennisplatform iederzijnvak.info dat op initiatief van het Gelders Restauratie Centrum en de Monumentenwacht Gelderland is ontwikkeld. Beide organisaties stellen deze eerste editie in het teken van IEDER ZIJN VAK. Daarna brengen we de nieuwsbrieven weer uit met onze eigen specifieke inhoud.

Het Gelders Restauratiecentrum biedt erkende vakopleidingen en cursussen. Er is veel vraag naar gekwalificeerde vakmensen en wij leiden ze graag op! Er zijn legio scholingsmogelijkheden voor leerlingen en ervaren professionals in de bouw: Onder het motto ‘Word jij de nieuwe restauratiespecialist?’ zijn we de campagne gestart om nieuwe vakmensen te werven. Op Iederzijnvak.info vind je een helder overzicht van alle restauratieopleidingen. Alle mensen die het vak van de meester zelf willen leren zijn welkom!

Kennisplatform Ieder zijn vak

Er is een groot tekort aan vakmensen. Deze zijn hard nodig om monumenten te inspecteren, te restaureren en te behouden. Daarom zijn we samen met de Monumentenwacht Gelderland gestart met de werving van nieuwe restauratiespecialisten. Onze kennis over het behoud van monumenten willen we graag delen, doorgeven en overdragen. Daarom hebben we het kennisplatform iederzijnvak.info opgezet. Daar kunnen vakmensen terecht voor innovatieve opleidingen, erkende cursussen, deskundig advies en ontwikkelingen in de restauratiesector. Dit sluit  aan bij de ambities van de provincie: Leve(n)lang Innovatief Gelders Vakmanschap 2.0.

Volg Ieder zijn vak op sociale media

Medio maart zijn we gestart met de campagne op sociale media om jongeren en zij-instromers enthousiast te maken voor het restauratievak. Het werven van nieuwe vakmensen heeft hoge prioriteit. We zoeken nieuwe restauratiespecialisten met liefde voor het vak en met hart voor monumenten. Help je ons om goede vakmensen te vinden? Volg ons en deel de berichten op jouw kanalen. IEDER ZIJN VAK kun je volgen op:
Facebook Facebook
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn
YouTube YouTube

Maatregelen coronacrisis

In verband met de overheidsmaatregelen rondom de coronacrisis gelasten we tot nader order alle bijeenkomsten af en voeren we geen onderwijsactiviteiten uit. Wij proberen ons werk digitaal of telefonisch te doen waar het kan. Heb je vragen over het vervolg van opleidingen of cursussen? Stuur ons dan een e-mail naar. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze onzekere tijd.
Om monumenten te behouden en toekomst te geven, zijn nieuwe restauratie­specialisten nodig. Mensen die het vak van de meester zelf willen leren. De creatieve geesten die werken met hun hoofd, handen en hart. De beste specialisten in Gelderland hebben hun krachten gebundeld om kennis over het restaureren van monumenten te delen en door te geven. Op het kennisplatform IEDER ZIJN VAK kun je terecht voor innovatieve vakopleidingen, erkende cursussen, deskundig advies en ontwikkelingen in het restauratievak.
Contact: info@geldersrestauratiecentrum.nl | www.geldersrestauratiecentrum.nl 

Mailadres veranderen of afmelden voor de nieuwsbrief
Verander je instellingen / Afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp