Copy
Bekijk deze mail in je browser

Beste <<Voornaam>>


Je hoort het velen zeggen: het was een pittig jaar. Zo heb ik het ook ervaren. Nu het bijna kerst is zijn we opnieuw geconfronteerd met een lockdown. Kerst vieren we dit jaar niet in een volle kerk, maar thuis, in kleine kring. Dat is best even slikken. Ondanks dat alles anders is weten we ook: God is nog altijd dezelfde!
Het afgelopen kon ik door jouw steun mijn werk bij Gave voortzetten. Dankzij jouw steun kon ik kerken adviseren hoe zij uitgeprocedeerde christenen konden ondersteunen in de voorbereiding op een nieuwe asielaanvraag. Dankzij jouw steun kon ik werken aan een website waarmee we in coronatijd toch in contact kunnen blijven met asielzoekers en het goede nieuws met hen kunnen delen. Dankzij jouw steun kon ik bij het COA aandacht blijven vragen voor godsdienstvrijheid op azc's. Dankzij jouw steun kon ik gesprekken voeren met slachtoffers van geloofsvervolging in Nederland en kon ik beginnen daarmee dit probleem in kaart brengen.

Met jouw steun heb jij dit werk mogelijk gemaakt en daar wil ik je enorm voor bedanken! Drie en een half jaar gelden koos ik er voor om dit werk te doen en ik ben dankbaar dat jij er voor hebt gekozen om door jouw gebed of financiële steun ook onderdeel te zijn van dit werk. Ik wens je toe dat God je zal zegenen in het jaar dat voor je ligt, dat je elke dag Zijn aanwezigheid mag ervaren, en dat hij je vreugde en gezondheid zal geven!

een hartelijke groet,
Auke, Maaike, Sven, Ruth, Noa, Hanna en Thirza
Mijn website
Email
IK WORD DONATEUR
Deze mail is gestuurd naar:
<<Email Adres>>

Wil je de ontvangst van deze nieuwsbrieven wijzigen?
Je kunt de instellingen aanpassen
of uitschrijven van de mailing.
 
Het achterbancomité
Voorzitter: Jan Biesemaat
Secretaris:
Penningmeester: Bennie  Docter


Adres Auke:
Patrijsweg 25
8191 BH  Wapenveld


 

Email Marketing Powered by Mailchimp