Copy
View this email in your browser
Geachte lezer, beste relatie,

Gezondheid staat altijd voorop, maar voor een ondernemer is er tegelijkertijd heel veel ‘werk aan de winkel’! Wij denken dat een focus op positiviteit, in actie blijven en tegelijkertijd onze creatieve geesten op vol vermogen te laten draaien het beste zal werken. Iedereen kan soms een extra zetje gebruiken en wij kunnen u daarbij helpen.

Wij hebben onze jarenlange ervaring van promotie in winkelcentra gebruikt en een aantal ‘coronaproof’, commerciële acties mét sociaal tintje ontwikkeld, waarmee u een positieve impuls kunt geven aan uw winkelgebied. Juist in crisistijd zijn wij ervan overtuigd dat het belangrijk is om de branding van een winkelgebied op peil te houden en onder de aandacht te blijven komen van de consument. Met deze acties wordt u door ons van A tot Z ontzorgd.

 
WF  COMMERCIEEL – ONDERNEMEND – VERBINDEND – INVENTIEF - DOORTASTEND
SOCIAL SUPPORT ACTIE
Een online ‘feel-good-actie’ waarmee wij de klanten, de omgeving en onze eigen ondernemers, een hart onder de riem willen steken namens het winkelcentrum.
Via een link op de Facebookpagina van het winkelcentrum kunnen mensen iemand opgeven die ze een cadeautje gunnen en waarom. De cadeautjes worden ingekocht bij de ondernemers uit het winkelcentrum en met een persoonlijk kaartje bij de genomineerden door het Social Support bezorgteam netjes thuisbezorgd.
Deze actie hebben wij inmiddels in een aantal centra uitgevoerd en de engagement bij deze actie is erg hoog! 

Samen sterk -  Support local -  Super service - Branding in optima forma
Resultaat van 4 campagnes:

-  ruim 650 adressen voor @-marketing

-  aantal fb volgers +18%

-  aantal pagina weergave +23

-  gemiddeld bereik actie 11,6K

@JEL_NL GOES LOCAL!
Voor fashion ondernemers een superleuke actie om hun collectie onder de aandacht te brengen! Dit doen we door de laatste trend op micro influencer marketing in te zetten en de samenwerking aan te gaan met fashion influencer @jel_nl met meer dan 40 duizend volgers. Een realistische dame met fashion tips voor normaal postuur en portemonnee!  Wij begeleiden de fashionwinkels om kledingsets naar Jel te sturen en zij maakt van alle sets video’s inclusief acties en plaatst deze op haar account. Deze video’s worden ingezet op alle social media kanalen van het winkelcentrum met als doel de omzet te verhogen bij de fashion ondernemers, een inspiratiebron te zijn voor (potentiële) klanten en daarmee het social media engagement te verbeteren.

Lokale fashion met de lieve groeten van fashion influencer @jel.nl
SPIN & WIN ONLINE ACTIE

Dames en heren, sla uw slag!  Draai aan het rad & win!
Op de Facebookpagina van het winkelcentrum wordt de Spin & Win actie onder de volgers gepromoot. Via een link op de Facebookpagina ga je naar een speciale actiewebsite en enige wat de bezoekers hoeven te doen is hun emailadres invullen. Daarna kunnen ze een flinke draai geven aan het virtuele rad en zien de direct of ze prijs hebben. Alle prijzen worden uiteraard ingekocht bij de lokale ondernemers.

Spin & Win!  Een oud spelletje in een modern jasje, en hij blijft leuk!
SHOP, SUPPORT & WIN ACTIE
Ondernemers zijn nog steeds blij dat er klanten komen in de winkel. Het mag niet in groten getale, maar het kan en mag! Dus waarom deze klanten ook niet gaan belonen voor hun fysieke winkelbezoek?
Deze acties zijn bedoeld om de klanten te belonen voor hun fysieke winkelbezoek! De consumenten maken met deze actie kans op een cadeaubon van onze eigen ondernemers, ook van diegenen die nu dicht zijn. Bij een aankoop ontvangt de klant een voucher met daarop een unieke code en deze vult men in op de speciale actiewebsite en men ziet direct of er een prijs op deze unieke code is gevallen.

Deze actie is er ook in de versie SHOP, SPIN & WIN. Dan kan de klant draaien aan een virtueel rad om te zien of ze prijs hebben.

Bezoek van klanten belonen & omzet bevordering voor de winkels.
Heb je interesse in één van bovenstaande acties?
Download dan via onderstaande button de uitgebreide informatie en prijzen.
Download hier de volledige presentatie
Instagram - WF Communicatie & Organisatie
Facebook - WF Communicatie & Organisatie
Website - WF Communicatie & Organisatie
Email - info@wfcommunicatie.nl
LinkedIn - WF Communicatie & Organisatie
Pinterest - WF Communicatie & Organisatie
YouTube - WF Communicatie & Organisatie
Copyright © 2020  WF communicatie 
All rights reserved

 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u professioneel betrokken bent
bij één of meerdere winkelcentra / winkelgebieden in Nederland.

Wilt u geen emails meer ontvangen van ons of voorkeuren van ontvangst aangeven?
Update deze dan via de link:  update your preferences of unsubscribe from this list.

Ons adres is:
WF communicatie 
Statenlaan 281
5223 LG  Den Bosch
073 - 6123116
info@wfcommunicatie.nl


www.wfcommunicatie.nl