Copy
View this email in your browser
Geachte lezer, beste relatie,

WF ZOMERSPECIAL

ALLES OP ALLES VOOR EEN GOEDE ZOMER!
De horecazaken zijn weer open, de zomer is in aantocht en tegelijkertijd zijn de beperkende maatregelen n.a.v. corona wederom versoepeld. Nederland denkt aan vakantie vieren maar deze zal door velen anders worden ingevuld dan voorgaande jaren. Veel mensen zullen ervoor kiezen om dit jaar thuis te blijven. Dit alles gaf ons inspiratie voor een aantal leuke zonnige zomerse consumentenacties, speciaal voor de thuisblijvers! Een mooie gelegenheid om met jouw winkelcentrum in te spelen op de huidige situatie.

Met onze focus op trends, brengen wij ook onze exclusieve samenwerking met micro influencer Jel_nl onder de aandacht, want ook zij komt naar jou toe deze zomer! Jeltje maakt voor winkelcentra een super toffe shoplog waarin alle pluspunten van het winkelcentrum naar voren komen. Met deze shoplogs inspireert zij de consument om eens een dagje te shoppen in jouw winkelgebied in de zomer.
WF  COMMERCIEEL – ONDERNEMEND – VERBINDEND – INVENTIEF - DOORTASTEND
ONLINE 'FEEL GOOD' ACTIE 
VERLOOT EEN GRATIS SPRINGKUSSEN ONDER JOUW BEZOEKERS/KLANTEN!

Welk gezin wint een week lang een gratis springkussen in de tuin? De kinderen zes weken lang vermaken in de zomervakantie is een uitdaging, daar kunnen ouders wel wat hulp bij gebruiken. Met deze online actie schenkt jouw winkelcentrum twaalf gezinnen een week lang een gratis springkussen op locatie. Hoe gaaf is dat!

Hoe werkt het?
Deze actie is binnen een week te realiseren. We maken een actiepagina aan, de actie-link wordt op de Facebookpagina en Instagrampagina van het winkelcentrum geplaatst en daarna hebben volgers van de Facebookpagina twee weken de tijd om iemand te nomineren. Iedereen mag en kan meedoen aan deze actie door een ander te nomineren en op te geven welk gezin zij een springkussen gunnen en de reden waarom erbij vermelden. Na twee weken worden de winnaars bekendgemaakt. Wij kiezen de 12 leukste en mooiste inzendingen uit en zorgen ervoor dat het springkussen namens het winkelcentrum, door een gepersonaliseerd promotieteam, thuis wordt bezorgd, opgebouwd en uiteraard ook weer wordt opgehaald. 

Het aantal online volgers zal stijgen, de goodwill richting winkelcentrum krijgt een positieve impuls en daarnaast worden er e-mailadressen verzameld die beschikbaar zijn voor e-mailmarketing.
 
#leukethuisblijfactie  #lekkerspringen #laatdezomermaarkomen #plezierineigentuin
BIG WIN MACHINE - SUMMER EDITION
De jackpot winnen, wie wil dat nu niet? Met deze consumentenactie kan de consument zomerse prijzen winnen, uiteraard ingekocht bij ondernemers in jouw winkelcentrum. 

Hoe werkt het?
Gedurende vier weken (in de zomervakantie) wordt elke klant voor zijn/haar aankoop beloond met een actie-voucher waarop een unieke code staat. Via de speciale actie-website activeert men de ontvangen code en na invullen van het e-mailadres kan men draaien aan de BIG WIN MACHINE. Elke week worden de winnaars via de website en social media kanalen van het winkelcentrum bekend gemaakt. De e-mailadressen van deelnemers (die hiervoor toestemming hebben gegeven) zijn nadien beschikbaar voor e-mailmarketing.

#kopenisbelonen #geldinhetlaatje #kijkenkijkenwelkopen #supportlocals
Download hier de volledige presentatie van onze zomeracties
DE LEUKSTE ZOMERKOOPJES VAN FASHION JUNKIE JEL_NL
Speciaal bedoeld om de collecties van alle fashion ondernemers in jouw winkelcentrum uitgebreid onder de aandacht te brengen! Door micro influencer marketing in te zetten in samenwerking met fashion influencer @JEL_NL (meer dan 46 duizend volgers) worden alle fashion winkels extra belicht.
 
Hoe werkt het?
Samen met Jeltje brengen we een bezoek aan het winkelcentrum en bespreken we met de lokale ondernemers de mogelijkheden en wensen. Diezelfde week komt Jeltje terug en maakt ze in de verschillende fashion winkels een reeks van korte video’s, zogenaamde shoplogs. In deze shoplogs past Jeltje kleding en prijst zij bepaalde items aan. Tegelijkertijd geeft ze via de video’s ook tips over het hele winkelcentrum. Waar kun je lekker koffie halen? Waar kun je lekker lunchen? Hoe kun je het winkelcentrum gemakkelijk bereiken met OV en auto? Op deze manier krijgen alle volgers van JEL_NL, een goed totaalbeeld van het hele winkelcentrum. Alles met het doel om omzet te verhogen voor de fashion ondernemers, een inspiratiebron te zijn voor (potentiële) klanten en daarmee het engagement van de social media kanalen te verbeteren.

In mei heeft Jeltje een aantal shoplogs opgenomen in de Muntpassage in Weert en zowel de consument als de ondernemers waren bijzonder positief en vragen om herhaling van deze actie. 
Wil je ook zo’n toffe shoplog van JEL_NL? In de presentatie vind je uitgebreide informatie over @JEL_NL, de resultaten van een shoplog en de reacties van de consument en ondernemers. Bekijk voor een goede indruk ook de compilatiefilm van de shoplogs in de Muntpassage. 

#zomerkoopjes  #fashionjunkie  #tipsentrends  #instaworld
Bekijk hier de compilatievideo: JEL_NL in de Muntpassage
Influencer JEL_NL : Evaluatie & ervaringen Muntpassage
Download hier de presentatie: Influencer JEL_NL
WF IN ACTIE!
Zoals je leest hebben we afgelopen maand ook niet stil gezeten! We waren o.a. te vinden in De Promesse in Lelystad en in stadscentrum Suydersee in Dronten. In Lelystad hebben we in opdracht van vastgoedeigenaar Bouwinvest een aantal leegstaande units decoratief ingericht. Middels een fijne samenwerking met een lokale kunstenaar en een mega creatieve zakenvriend hebben we de verschillende units creatief, kunstzinnig en thematisch ingericht. Het eindresultaat mag er zijn!
https://www.instagram.com/p/CA76-l8jJxk/?igshid=vxk9zoxnqcgs

KINDEREN IN ACTIE
Inmiddels een paradepaardje binnen de WF concepten, onze actie met basisscholen en kinderdagverblijven. Een community building actie in optima forma! De scholenactie is echt maatwerk en voor stadscentrum Suydersee in Dronten, hebben we een buitenversie ontwikkeld  'Aan de slag met je vlag'! Het straatbeeld in het stadscentrum wordt gedurende een maand verfraaid door maar liefst 36 vlaggen. Allen gemaakt door  leerlingen van basisscholen en kinderdagverblijven uit Dronten. De consument en bezoeker van het stadscentrum kan on- en offline stemmen op de mooiste vlag en maakt hiermee kans op shoptegoed. De drie scholen die de meeste stemmen behalen, winnen een mooie prijs uit naam van het winkelgebied.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkelcentrum? We hebben diverse concepten van scholenacties voor binnen en buiten, lente, zomer, herfst of winter. Bel ons en we nemen de mogelijkheden samen door.

#keeponmoving   #kinderenhebbendetoekomst   #seasonproof
Heb je interesse in één van onze acties?
Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon, wij staan je graag te woord.
Download hier de presentatie 1,5 meter activiteiten
Instagram - WF Communicatie & Organisatie
Facebook - WF Communicatie & Organisatie
Website - WF Communicatie & Organisatie
Email - info@wfcommunicatie.nl
LinkedIn - WF Communicatie & Organisatie
Pinterest - WF Communicatie & Organisatie
YouTube - WF Communicatie & Organisatie
Meer info:  www.wfcommunicatie.nl

WF COMMUNICATIE - Statenlaan 281 - 5223 LG - Den Bosch
073 - 6123116  -  info@wfcommunicatie.nlCopyright © 2020  WF communicatie, all rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je professioneel betrokken bent
bij één of meerdere winkelcentra / winkelgebieden in Nederland.

Als je jouw voorkeuren wil wijzigen voor het ontvangen van onze e-mails,
Update deze dan via de link:  
update your preferences of unsubscribe from this list.