Copy

En rijd toch niet stilletjes het winkelcentrum voorbij…..

Wel of geen zwarte piet? Wel of niet bij Sint op schoot i.v.m. Corona? Het zijn allemaal vragen waardoor het Sinterklaasfeest onder druk is komen te staan. Een erg belangrijke periode in de retail, maar wat moeten we er nu mee?! Wij hebben een aantal concepten bedacht om deze periode niet ongemerkt voorbij te laten gaan. En ook voor de Kerstperiode hebben we ideeën genoeg, dus laat je inspireren!
O, kom maar eens kijken wat ik in mijn schoentje vind.....
Een unieke en hippe Sintdecoratie in uw winkelcentrum, die ook nog eens prima te combineren is met een commerciële actie of een eendaagse actie waarbij de winnaar een goed gevuld schoentje mag leeghalen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons lookbook via de QR code.
 
Kras & Win een chocladeletter
Een smakelijke fun actie. Hoe werkt het? Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher, op deze voucher staat vermeld hoe de klant naar een speciale actiewebsite kan gaan. Krast de klant virtueel de gouden letter dan ontvangt de klant een email met info over waar en wanneer de letter opgehaald kan worden. Deze actie is superleuk in combinatie met de chocoladefabriek, een ware beleving voor kinderen!
 
Wie zoet is krijgt letters....
Een hele wand vol met állemaal chocoladeletters! Kinderen kiezen zelf één letter die ze gaan versieren met allemaal lekkere toppings. Daarna wordt de letter ingepakt als cadeautje. Deze workshop ziet er, naast dat die verrékte lekker is, ook nog eens heel mooi uit. Scan de QR code onderaan deze nieuwsbrief voor ons complete lookbook.

Kersttrends in uw winkelcentrum?
De tuincentra worden druk bezocht om kerstinspiratie op te doen. Vaak zijn hier de traditionele kerstversieringen en decoratie te vinden. Hoe leuk is het om naar het winkelcentrum te komen en hier de kersttrends van 2020 te zien? Compleet ingerichte settings in een beplaald thema worden in het winkelcentrum geplaatst. Dit jaar een Pop Art of Wild Art boom? Laat je inspireren, scan de QR code voor een impressie van de settings.

 
Een boom van een actie…
Sparen voor een kerstboom in uw winkelcentrum? Bij een besteding in iedere winkel ontvangt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart kan online geregistreerd worden. Daarna kunnen de kerstbomen op 2 geplande dagen worden afgehaald in het winkelcentrum. Succes verzekerd! 

 
X-Mas Gift Party
Met deze actie wordt de consument beloond voor het shoppen. Meedoen is eenvoudig, op vertoon van een kassabon en het invullen van een emailadres maakt men elk uur kans op giftcards. De activiteit is onder leiding van een host én een dj die zorgt voor de juiste sfeer. De X-Mas Gift Party is een plaatje in uw winkelcentrum.

 
De leukste kerstcollectie door Fashion Influencer  JEL_NL
Fashion influencer @jel.nl, met bijna 60.000 volgers op Instagram, brengt een bezoek aan uw winkelcentrum en maakt een video waarin ze de feestcollectie van diverse fashion winkels onder de aandacht brengt. Ook geeft ze in de video tips over het hele winkelcentrum m.b.t. bereikbaarheid en gemak. Op deze manier krijgen de volgers van JEL_NL en de volgers van het winkelcentrum een goed totaalbeeld van het winkelcentrum. 


#omzetverhogen #inspiratiebron #engagementverhogen

 
Het nieuwe normaal is digitaal
Een Covid proof interactie met de Kerstman via Insta of Facebook. Bezoekers kunnen in het winkelcentrum een QR code scannen en vervolgens kiezen met welke Kerstman ze willen poseren. Als ze vervolgens hun foto op social media plaatsen met #naamvanhetwinkelcentrum, maken ze kans op prijzen.

 
Nieuwsgierig geworden? Bovenstaande acties en nog veel meer Sint & Kerst entertainment zijn terug te vinden in ons lookbook. Scan onderstaande QR code en bekijk de foto's van de mogelijkheden.
 
Naast Sint & Kerst kunnen we uiteraard ook op andere gebieden ondersteuning bieden, van strategie tot en met uitvoering. Dit doen we samen met ons grote netwerk van professionals op het gebied van promotie, communicatie en decoratie. We werken projectmatig en kunnen voor iedere opdracht de beste partijen bij elkaar zetten en aansturen.

Let's meet!
Facebook WF Communicatie
Pinterest
Instagram WF Communicatie
YouTube WF Communicatie
LinkedIn WF Communicatie
Website WF Communicatie

 

 

WF Communicatie

Statenlaan 281
5223 LG 's-Hertogenbosch
T: 
073 - 612 31 16
info@wfcommunicatie.nl


Je kunt je hier AFMELDEN voor deze nieuwsbrief of je kunt je profiel bijwerken.