Copy
WF communicatie ontwikkelt, optimaliseert en begeleidt winkelcentra en winkelgebieden van analyse tot en met de uitvoering van events en acties.
Speciaal in deze corona tijd, waarin de promotie van jouw winkelcentrum juist extra aandacht verdient, hebben wij een gemakkelijke en voordelige oplossing bedacht om een winkelgebied weer nieuw leven in te blazen;  de W(inkelcentrum) F(ocus) Quickscan!

Met deze Ouickscan krijg jij inzicht in de belangrijkste kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden van jouw winkelcentrum. Onze conclusies en aanbevelingen bevatten (actie) punten waarmee je direct aan de slag kunt en daar helpen we je graag bij!

Waar kijken we naar tijdens de Quickscan?

Eerste indruk & uitstraling
  • Aankomst, directe omgeving en signing
  • Aankleding, inrichting, sfeer en beleving, uitstallingen, leegstand en decoraties
Communicatie & Activiteiten (on- en offline)
  • Uitstraling communicatiemiddelen, worden deze eenduidig en consequent doorgevoerd on- en offline en in het winkelgebied zelf?
  • Hoe worden de online middelen als website en social media ingezet?
  • Welke activiteiten en acties worden ingezet o de klanten te verrassen en/of te belonen?
Promotiejaarplan 2021 opstellen?

Bij vragen als ‘Hoe bereik jij de juiste doelgroep?’ ‘Hoe genereer je meer traffic naar ons winkelcentrum?’, kunnen wij je helpen.
Naast het gezamenlijk opstellen van een promotiejaarplan waarin alle marketingdoelstellingen zijn verwerkt, kunnen wij ook de uitvoering van alle promoties en events verzorgen. Indien nodig ontzorgen we je van A tot Z. Hoe groot of klein het budget ook is, wij kunnen altijd iets voor je betekenen want ook voor een eenmalig event of consumentenactie kun je bij ons terecht.

WF communicatie denkt en werkt graag met je mee. We zijn organisatietalenten pur sang, gespecialiseerd in marketingcommunicatie en promotiejaarplannen voor winkelcentra.

 
Lees verder
Facebook WF Communicatie
Pinterest
Instagram WF Communicatie
YouTube WF Communicatie
LinkedIn WF Communicatie
Website WF Communicatie

WF Communicatie

Statenlaan 281
5223 LG 's-Hertogenbosch
T: 
073 - 612 31 16
info@wfcommunicatie.nl

 © 2020 WF Communicatie & Organisatie


Je kunt je hier AFMELDEN voor deze nieuwsbrief of je kunt je profiel bijwerken.