Copy
Mail onleesbaar?  Open hem in je browser
Geachte lezer, beste relatie,

OVER WF COMMUNICATIE
Je hebt inmiddels een aantal nieuwsbrieven van ons ontvangen. Maar wie zijn we eigenlijk en wat kunnen we voor jouw winkelcentrum of winkelgebied betekenen?
Merkstrategie, doelgroepgerichte branding, events en promotie van winkelcentra daar houden wij ons al meer dan 30 jaar dagelijks mee bezig.

Het team van WF bestaat uit daadkrachtige, betrokken, flexibele en creatieve professionals. Gedreven en helemaal thuis in marketing en promotie van en voor winkelgebieden. Ieder deskundig vanuit z’n eigen expertise, ervaring, interesses en ideeën. Wij volgen de trends op de voet. Weten wat er speelt in de retail branche en spelen hier op in. Hoe omvangrijk of beperkt het budget ook is, WF haalt het maximale uit elke geïnvesteerde euro en daar krijg je iets voor terug! Wij zetten namelijk jouw winkelcentrum of winkelgebied op de kaart en ontzorgen je daarin volledig.
 
WF  COMMUNICATIE – ONTZORGEN – VERRASSEN – INNOVATIEF - DOELGERICHT
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

WF denkt en werkt met je mee, we zetten onze kracht en ervaring in.  Dit alles altijd vanuit de beleving van de consument, want winkelen en shoppen is pure emotie en beleving. Wij zorgen ervoor dat consumenten zich thuis voelen in hun eigen winkelgebied.  Want het winkelcentrum is tegenwoordig niet alleen een koopcentrum maar  ook ontmoetingsplek waardoor het winkelcentrum een sociale meerwaarde biedt voor de bezoekers. Hoe je dit op de juiste manier overbrengt op de verschillende doelgroepen, daarbij kunnen wij je helpen.

WF vertaalt jouw marketingdoelstellingen naar een consumentenactie, event of volledig jaarprogramma. En zeker zo belangrijk: wij verzorgen en begeleiden de uitvoering van alle acties en events in het winkelcentrum. 

Ben je op zoek naar een totaalpakket? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Projectmanagement - Marketingcommunicatie
WF is specialist in het ondersteunen en het uitvoeren van totaalpakketten. Samen bepalen we de invulling van het promotiejaarplan. Aan de hand van een duidelijke marketingstrategie en een opvallend (her) positioneringsplan, dat voldoet aan de wensen van de hedendaagse consument, ontwikkelen we een activiteitenplan en zetten dat om in doelgerichte communicatie. Is het plan akkoord? Dan zorgen wij met veel enthousiasme voor de organisatie, uitvoering en evaluatie. Uiteraard staan wij voor een heldere en eerlijke communicatie met iedereen!
 

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken zodat jij je volledig kunt focussen op jouw core business? 
Wil je brainstormen over een doeltreffend promotiejaarplan 2021? 
We denken graag met je mee!


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking en advies op maat.  

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie - WF communicatie
Instagram - WF Communicatie & Organisatie
Facebook - WF Communicatie & Organisatie
Website - WF Communicatie & Organisatie
Email - info@wfcommunicatie.nl
LinkedIn - WF Communicatie & Organisatie
Pinterest - WF Communicatie & Organisatie
YouTube - WF Communicatie & Organisatie


WF communicatie - Statenlaan 281 - 5223 LG - Den Bosch
073 - 6123116  -  info@wfcommunicatie.nlCopyright © 2020  WF communicatie, all rights reserved
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je professioneel betrokken bent
bij één of meerdere winkelcentra / winkelgebieden in Nederland.

Als je jouw voorkeuren wil wijzigen voor het ontvangen van onze e-mails,
Update deze dan via de link:  
update your preferences of unsubscribe from this list.