Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief oktober 2018

 
Wij zijn erg op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die onze vereniging willen helpen bij projecten. Alleen met meer vrijwilligers dan nu kunnen we blijven doen wat we zo graag willen: het verhaal van Den Dolder vertellen. Komt u ons versterken? Laat weten wat u aan zou willen pakken of vraag ons wat er op u ligt te wachten!

De uitslag van de Rabo Clubkas Campagne 2018

 
Wij hebben dit jaar van de Rabo Clubkas Campagne een mooi bedrag ontvangen: € 690,38. Alle stemmers hartelijk dank!

Verjaardag D.O.S.C.: Vierde Kroniek

Dit jaar bestaat onze omnisportvereniging D.O.S.C. 70 jaar. Historisch! De vierde kroniek is daarom geheel gewijd aan de jarige. De leden van onze vereniging en de inwoners van Den Dolder ontvingen deze kroniek boordevol verhalen van en over sportieve zaken. Wilt u deze kroniek ook ontvangen? Meld u voor € 15,- aan als lid van onze vereniging en u ontvangt nog alle 4 de kronieken van 2018 per post thuis.

Cadeau voor het jarige D.O.S.C.


Maandag 29 oktober kwamen alle 250 leerlingen van basisschool De Schilden / de Kameleon op bezoek bij buurvrouw D.O.S.C. Zij boden namen onze vereniging een zelfgemaakt cadeau aan: een tegeltableau over alle aspecten van 70 jaar D.O.S.C., gemaakt door leerlingen van groep 7a en 7b. Natuurlijk werd er gezongen! Ook de jarige kwam met een cadeau: een sleutelhanger met een (voet)bal voor alle leerlingen: Hoera!

We werden verblijd met zes historische borden van Den Dolder. De heer en mevrouw Groenesteyn zijn aan het opruimen. Fijn dat ze aan ons dachten.

Tentoonstelling in het sportcomplex van D.O.S.C.

 
U bent van ons gewend dat er in november een historisch weekend wordt georganiseerd met o.a. een tentoonstelling. Dit jaar hebben wij een kleine tentoonstelling ingericht in het sportcomplex van D.O.S.C. U kunt veel objecten zien in de grote vitrinekast in de hal en in de kantine staan diverse panelen met foto's van alle sporten en aanverwante zaken. Een mooi historisch overzicht van 70 jaar actieve sport in Den Dolder!

Nog meer sleutelhangers


Wij ontvingen diverse sleutelhangers die onmiskenbaar uit Den Dolder komen. Dank!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2018 Historische Vereniging Den Dolder, All rights reserved.