Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Februari gaat een prachtige filmmaand worden!

We beginnen de maand in Filmhuis Hofdael met een fantastisch leuke kinderfilm. Een week later verwachten we een volle zaal bij de kaskraker Once upon a time in Hollywood. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het romantische Valentijnsdiner waar u op 14 februari van kunt genieten bij ons, om vervolgens naar de ontroerende film Love, Simon te kijken. 

Het ijzersterke The Wife, met o.a. Glenn Close, ziet u een week later. We sluiten de maand af met Wild Rose, waarin Rose-Lynn niks liever wil dan een countryster worden.

Tot ziens bij een van onze februari-films!

Siv gaat logeren
Zondag 2 februari 2020, 11.00 uur

'Wij kunnen misschien best vriendinnen worden!' zegt Cerisia tegen haar klasgenootje Siv. En hoe vier je een nieuwe vriendschap nou beter dan met een logeerpartijtje? 

Al snel ontdekt de 7-jarige Siv dat een logeerpartijtje misschien niet zo'n goed idee is. Ze wil naar huis! Als ze nou maar wist waar haar nieuwe beste vriendin is gebleven. Siv gaat op onderzoek uit. En vindt heel vreemde dingen in 't huis van Cerisia. Rare deuren en pratende bevers in het keukenkastje. Waar is ze toch terechtgekomen?

Zweden / Nederland
Duur: 79 minuten
Geregisseerd door: Catti Edfeldt en Lena Hanno
Met: Astrid Lövgren, Lilly Brown en Barry Atsma
Lees meer | Trailer | Tickets

Once upon a time in Hollywood

Vrijdag 7 februari 2020, 20:30 uur

Een absolute meester, dat wordt vaak gezegd over regisseur Quentin Tarantino. En Once upon a time in Hollywood is zonder twijfel zijn meest recente meesterwerk te noemen. Zoals alleen hij dat kan weet hij een van de gruwelijkste moordzaken uit de geschiedenis van Hollywood te verbinden met het komische en het groteske.

We zien Leonardo di Caprio en Brad Pitt als twee beste vrienden die er na hun gloriejaren toch nog het beste van proberen te maken. De een stuntman, de ander sappelende western-ster. Subtiel combineert Tarantino feit en fictie door Sharon Tate tot leven te wekken. Tate werd in de jaren zestig gruwelijk vermoord door volgelingen van sekteleider Charles Manson, Spanning naast het kolderieke, dat is een Tarantino-film. Aanrader!

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / China, 2019
161 minuten
Geregisseerd door Quentin Tarantino
Met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie
Lees meer | Trailer | Tickets

Love, Simon
Vrijdag 14 februari 2020, 20:30 uur

Simon is verliefd, maar op wie? Een ding weet hij zeker: hij is verliefd op een jongen. Blijft hij steeds persoonlijkere mailtjes sturen naar de onbekende Blue, of ontdekt Simon wie er schuilgaat achter zijn online liefde?

Verenigde Staten, 2018
110 minuten
Geregisseerd door Greg Berlanti
Met Nick Robinson, Katherine Langford en Josh Duhamel
The Guardian
(★★★★)
'Hartverwarmende romance'
Omdat liefde ook door de maag gaat kunt u voorafgaand aan Love, Simon
genieten van
een heerlijk driegangenmenu in Centrum Hofdael.

Laat u verrassen en
reserveer snel uw film- én dinerkaartje!
Lees meer | Trailer | Tickets

The Wife
Vrijdag 21 februari 2020, 20:30 uur

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor.

Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe’s Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière.

Zweden / Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
99 minuten
Geregisseerd door Björn Runge
Met Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater
NRC
(★★★★)
'Je gunt Glenn Close een Oscar na deze zinderende rol'
Lees meer | Trailer | Tickets

Wild Rose
Vrijdag 28 februari 2020, 20:30 uur

Muzikante Rose-Lynn woont in Glasgow en droomt het liefst van het leven als superster in country-walhalla Nashville. De realiteit is anders. Ze is een veroordeelde vrouw, met enkelband en heeft twee kinderen. Dan neemt ze een baan aan als huishoudhulp bij Susannah. Als zij het talent van Rose-Lynn hoort besluit ze te helpen. 

Verenigd Koninkrijk
111 minuten
Geregisseerd door Tom Harper
Met Jessie Buckley, Julie Walters en Sophie Okonedo
 
Bij de film kunt u genieten van live akoestische muziek van een
Geldropse country formatie!
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang: 20:30 uur Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree aan de kassa: € 6,50 (alleen contant) Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree online: € 6,50 Entree jeugdfilm online: €5,00

Online tickets bestellen
Voor uw en ons gemak is het mogelijk online tickets te bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2020 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.