Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Het ZomerAvondBuitenFilm-seizoen van 2022 sluiten we af met een knaller!

Op donderdag 25 augustus kun je in de tuin van Landgoed Kasteel Geldrop weer genieten van een BuitenFilm. Deze keer zie je Druk, waarin vier uitgebluste leraren beginnen aan een nogal gewaagd experiment. Elke dag voor de les een slok alcohol. Kan dat wel goed gaan, zal het bij drinken met mate blijven?

De film Druk is een tikkie tragisch, hier en daar gewaagd én intrigerend. Niet voor niets won Druk in 2021 de Oscar in de categorie ‘Beste buitenlandse film’.

Sluit je met ons de mooie filmzomer af? We zien je graag de 25ste!

Druk
Donderdag 25 augustus, 21.00 uur

Optimaal presteren als je gedurende de dag steeds een beetje alcohol binnenkrijgt, dat klinkt zo gek nog niet. Zeker niet als je in het middelbaar onderwijs werkt. Vier uitgebluste leraren besluiten de theorie van een Noorse psychiater in de praktijk te brengen en gaan daadwerkelijk dagelijks met een fles drank in de tas naar school.

Worden de mannen daar écht leuker van? Of denken ze dat vooral zelf? En vinden de mannen met hun midlifecrisis weer wat van dat zoekgeraakt levensgeluk terug? Zien wij wat zij zien, of zien we alcoholisten?

 
de Volkskrant over hoofdrolspeler Mads Mikkelsen:

'Vooral Mads Mikkelsen, die eerder met Vinterberg Jagten maakte, krijgt de kans om te schitteren. Hij maakt zijn personage Martin op elk moment geloofwaardig: als hij uitgedoofd aan de eettafel zit, als hij licht aangeschoten is of strontlam tegen een deurpost loopt.'

 

Alternatieve titels: Another Round / Drunk
Oorsprong: Denemarken / Zweden / Nederland, 2020
Geregisseerd door: Thomas Vinterberg
Met onder meer: Mads Mikkelsen, Maria Bonnevie en Thomas Bo Larsen
Lees meer | Trailer
Stuur deze mail vooral door naar vrienden! 
Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden 
voor de e-mails van Filmhuis Hofdael.
Website
Email
Facebook
Instagram
Voor alle ZomerAvondBuitenFilms geldt:

* Toegang tot het kasteelpark en de films is gratis. Reserveren is niet nodig!

* De films starten steeds na zonsondergang, kom op tijd.

* Er zijn autoparkeerplekken beschikbaar. We vragen zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen. 


*  Neem zelf een kleedje, stoeltje en/of dekentje mee. Denk ook aan muggenbescherming!

* Toiletten en een EHBO-post zijn aanwezig.

* Er is geen catering aanwezig, zorg vooral zelf voor een hapje en een drankje. En neem na afloop je rommel weer mee naar huis.

* We zijn te gast op het mooie Landgoed Kasteel Geldrop, we houden het graag voor iedereen mooi. Ga met respect om met de kasteeltuin.

* Na zonsondergang gaat de poort aan de Mierloseweg dicht.


* Je kunt gratis genieten van de ZomerAvondBuitenFilms. Je waardering voor de film en het werk van alle vrijwilligers kun je uiten met een vrijwillige bijdrage ná de filmavonden.


Wijzigingen in het programma (slechte weersvoorspelling of aanpassing van de nu geldende coronamaatregelen) maken we bekend via de website en onze Facebookpagina.
Copyright © 2022 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.