Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Aanstaande vrijdag is het weer zover: Valentijnsdag! Of je nu een stille aanbidder bent of er eentje hebt, misschien wel al jaren getrouwd bent met de liefde van je leven of haar nét hebt leren kennen: Valentijnsdag is de dag voor net dat beetje meer liefde en aandacht voor elkaar. Dus neem hem of haar gezellig mee naar Love, Simon, een heerlijke film over de liefde. Liefde die voor iedereen is. 

Gaat liefde voor jou (ook) door de maag? Verras de liefste dan eens met een diner voor twee! Op 14 februari kun je in Centrum Hofdael voorafgaand aan Love, Simon genieten van een heerlijk verrassingsdiner. Wees er snel bij, reserveren voor film én diner kan nog tot en met 11 februari. Vol=vol!

Love, Simon
Vrijdag 14 februari, 20:30 uur

De zestienjarige Simon Spier is net als iedereen. Hij heeft een goede band met z’n familie, hij heeft fijne vrienden en eigenlijk niks te klagen. Maar hoe moet hij vertellen dat hij homo is? Simon heeft er geen problemen mee dat hij homo is, z'n familie vast ook niet, maar hoe pak je zoiets nou aan? Veranderingen, die heeft Simon liever niet.Via een chatsite leert Simon iemand kennen die met hetzelfde probleem worstelt. Zijn mailcontact met deze jongen wordt steeds persoonlijker. En Simon wacht steeds vaker met spanning op 't geluidje van zijn telefoon dat aangeeft dat er een nieuw mailtje is. Zal Simon ontdekken wie er schuilgaat achter het pseudoniem Blue?

Op een dag laat Simon z'n mailbox onbeheerd achter op een schoolcomputer. Een klasgenoot van Simon ontdekt z'n mailverkeer en besluit Simon ermee te chanteren. En Simon? Die is bereid alles te doen om zijn geheim voor zich te houden en z'n leven te houden zoals het altijd geweest is.
de Volkskrant
(★★★★)
'Heerlijk tobben en zwijmelen'
Love, Simon is een verfilming van het boek ‘Simon vs. The Homo Sapiens Agenda’ uit 2016 en is een van de eerste films die gericht is op de coming-outproblematiek van Amerikaanse tieners, zonder dat de hoofdrol is weggelegd voor de geaardheid van Simon. Het omdraaien van het geijkte perspectief, het ontkrachten van stereotypen en ruimte houden voor grappige terzijdes: Love, Simon speelt er slim mee en blijft een heerlijke feelgoodfilm. Voor iedereen! 

Verenigde Staten, 2018
Duur: 110 minuten
Regie: Greg Berlanti
Met: Nick Robinson, Katherine Langford en Josh Duhamel

 
Samen met je man, je vrouw, je grote liefde of spontane date genieten
van film en valentijnsdiner? Dat kan!
Op 14 februari kun je om 18.00 uur in de foyer van Centrum Hofdael
voor 20 euro pp genieten van een heerlijk driegangendiner.
Reserveren kan tot en met 11 februari. 
Laat je verrassen en reserveer snel!
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang: 20:30 uur Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree aan de kassa: € 6,50 (alleen contant) Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree online: € 6,50  Entree jeugdfilm online: €5,00 

Online tickets bestellen
Voor uw en ons gemak is het mogelijk online tickets te bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2020 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.