Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Sneeuw, kou en ijs: wat is de winter toch heerlijk! Maar niet voor Buurman en Buurman. De Winter bezorgt de knutselaars alleen maar problemen. Of het nu gaat om de kerstboom optuigen, sneeuwruimen of het zoekgeraakte kindeke Jezus: niks loopt soepel en de buurmannen zijn er maar druk mee. Komt u op zondag 22 december met de hele familie kijken naar de koddige en knullige avonturen van de buurmannen?

Buurman en Buurman: Winterpret

Zondag 22 december 2019 11:00 uur

Voor Buurman en Buurman betekent de winter werk aan de winkel. Ze moeten koekjes bakken, de kerstboom optuigen en het huis versieren voor de kerstdagen. En dat kunnen ze alleen op hun eigen manier. Die ze zelf ontzettend handig vinden, maar dat vaak zeker niet is. In Buurman en Buurman: Winterpret zien we de klungelknutselaars een uur lang alles doen om van de winter de mooiste tijd van het jaar te maken.
Cinemagazine: 
Buurman & Buurman: Winterpret is tijdloos vermaak voor jong en oud!
Buurman en Buurman: Winterpret is zestig minuten lang heerlijk wintervermaak voor iedereen. Het geklungel, de onhandigheid en de subtiele grapjes gaan nooit vervelen. Kunt u zich al voorstellen wat er op 31 december gebeurt, als de mannen voorbereidingen treffen voor het knallende einde van het jaar? Loopt het uit de hand en zien we de anders zo vriendelijke buurmannen voor het eerst boos, of maken ze er een fantastisch feest van en horen we ook deze keer A je tó?

Wist u trouwens dat de buurmannen uit Tsjechië komen, Pat (gele trui) en Mat (rode trui) heten en in alle andere landen helemaal niet kunnen praten? Alleen in Nederland horen we het zo kenmerkende A je tó! (Tsjechisch voor En dat is het!) als de mannen succes hebben en dragen de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen zeker bij aan het succes dat de twee knutselende mannetjes in ons land hebben. 

Tsjechië
Duur: 60 minuten
Regie: Mark Beneš
Stemmen: Kees Prins en Siem van Leeuwen
 
Zelf ook knutselen? Dat kan! 

Na de film staan er voor alle kinderen knutselspullen klaar en kunnen ze zelf hun eigen huisje knutselen en winterpret beleven.
A je tó!
 
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree jeugdfilm online: €5,00.

Online tickets bestellen
Voor uw en ons gemak, is het vanaf dit seizoen mogelijk om online tickets te bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2019 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.