Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

We gaan een nieuw seizoen tegemoet vol spannende, komische, ontroerende, interessante en verrassende films. Ons team van vrijwilligers staat vanaf a.s. vrijdag weer voor je klaar om je een mooie vrijdagavond en zondagochtend te bezorgen. Dus kom, we rekenen op u, op jou :-)

We openen met de Noors, Zweeds, Deens, Frans, Amerikaanse (hoe internationaal wil je het hebben?) film 'Verdens verste menneske'. Oftewel 'The worst person in the world'.

Julie loopt tegen de 30 aan en ervaart een kleine existentiële crisis. Haar talenten weet ze niet te benutten en haar vriendje Aksel, een succesvolle striptekenaar, wil zich nu al een tijdje settelen. Wanneer ze zichzelf op een feestje uitnodigt, ontmoet Julie de charmante Eivind. Al snel verruilt ze Aksel voor deze nieuwe relatie.

The worst person in the world
Vrijdag 2 september, 20.30 uur

"

"Dat deze film een stil protest tegen die maakbaarheid is, vond ik tof: The Worst Person In The World Laat zien dat je niet over alles controle kunt uitoefenen, hoe weloverwogen je keuzes ook zijn. Het leven is nou eenmaal rommelig. Zelfs als je een bepaalde afslag neemt, kan je op een andere plek uitkomen dan verwacht. Het leukste aan het leven is ook meteen het moeilijkste: dat je zo weinig kunt voorspellen.

Kijken dus, alleen al omdat de twijfels en verwarring van de personages zo herkenbaar zijn. Aan het einde van de dag lijken we allemaal op elkaar, wil The Worst Person In The World maar zeggen, en da's een boodschap die we – in behoorlijk polariserende tijden – niet vaak genoeg kunnen horen".


Harper's Bazaar
Info, trailer & tickets
* Entree vrijdag: € 7,00. Entree jeugdfilm: €5,00.
* Aan de deur zijn geen tickets verkrijgbaar, alleen online. Je rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van je bank en ontvangt ze vervolgens via e-mail. Bij de ingang van de zaal kun je je e-ticket(s) laten zien op je smartphone of geprint.
* Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop op tijd je tickets!
Website
Email
Facebook
Instagram
Stuur deze mail vooral door naar vrienden! 
Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden 
voor de e-mails van Filmhuis Hofdael.
Copyright © 2022 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.