Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Afgelopen donderdag ontving je al de aankondiging van de laatste ZomerAvondBuitenFilm van deze zomer, de Deens/Zweeds/Nederlandse coproductie 'Druk' met o.a. Mads Mikkelsen in de hoofdrol. De verwachting is dat het weer alwéér meewerkt en dat we een prachtige, zwoele avond tegemoet gaan op het Landgoed Kasteel Geldrop.

In het kader van de Schotse Weken in de Weeffabriek, vertonen we twee heerlijke Schotse films. Vrijdagavond draaien we Angels' Share en zondagochtend de animatiefilm Brave.

"Ye mist see thae films if ye loue th' Scots leid."

En vanaf vrijdag 2 september gaan we weer vol van start met het nieuwe filmseizoen 2022-2023.


 

ZOMERAVONDBUITENFILM #3
Druk

LANDGOED KASTEEL GELDROP
Donderdag 25 augustus, 21:00 uur

Optimaal presteren als je gedurende de dag steeds een beetje alcohol binnenkrijgt, dat klinkt zo gek nog niet. Zeker niet als je in het middelbaar onderwijs werkt. Vier uitgebluste leraren besluiten de theorie van een Noorse psychiater in de praktijk te brengen en gaan daadwerkelijk dagelijks met een fles drank in de tas naar school.

Worden de mannen daar écht leuker van? Of denken ze dat vooral zelf? En vinden de mannen met hun midlifecrisis weer wat van dat zoekgeraakt levensgeluk terug? Zien wij wat zij zien, of zien we alcoholisten?

Meer info, trailer en bijzonderheden

The Angels' Share
Vrijdag 26 augustus, 20:30 uur

Robbie sluipt de kraamkliniek binnen om zijn jonge vriendin Leonie te bezoeken en zijn pasgeboren zoon Luke voor het eerst vast te houden. Overweldigd door het moment zweert hij dat Luke niet hetzelfde tragische leven zal hebben dat hij heeft gehad. Op een haar na moest hij de gevangenis in en nu krijgt hij één laatste kans. Tijdens zijn werkstraf ontmoet hij Rhino, Albert en Mo, die net als hij onmogelijk werk vinden vanwege hun strafblad. Kon Robbie vermoeden dat drank zijn leven voorgoed zou veranderen – geen goedkope tafelwijn, maar de beste malt whisky ter wereld. Zijn nieuwe talent – een fijne smaak en een delicate neus – in combinatie met een portie lef leidt Robbie en zijn vrienden naar de vreemde wereld van frisse lucht en open ruimte, de Schotse Hooglanden, en de grootste gok van hun leven.

Meer info & tickets

Brave
Zondag 28 augustus, 11:00 uur

Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek …
Meer info & tickets
* Entree vrijdag: € 7,00. Entree jeugdfilm op zondag: €5,00.
* Aan de deur zijn geen tickets verkrijgbaar, alleen online. Je rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van je bank en ontvangt ze vervolgens via e-mail. Bij de ingang van de zaal kun je je e-ticket(s) laten zien op je smartphone of geprint.
* Het aantal plaatsen is beperkt, dus koop op tijd je tickets!
Website
Email
Facebook
Instagram
Stuur deze mail vooral door naar vrienden! 
Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden 
voor de e-mails van Filmhuis Hofdael.
Copyright © 2022 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.