Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Jong of oud, muziekliefhebber of allesbehalve: iedereen kent The Beatles. Hun nummers zijn stuk voor stuk klassiekers en staan nog steeds hoog in favorietenlijsten. In 2019 vond u maar liefst 35 keer een nummer van de Britse groep in de Top2000!

Een wereld zonder Hey Jude, Let it be of Yesterday: Imagine dat maar eens. Op vrijdag 24 januari ziet u in Filmhuis Hofdael de film Yesterday (2019), waarin singer-songwriter Jack de enige ter wereld is die de liedjes van The Beatles kent. Hoe dat uitpakt?

Yesterday
Vrijdag 24 januari 2020, 20:30 uur

Opgeven, dat doet singer-songwriter Jack het liefst. Z’n carrière lijkt helemaal nergens op en z’n muziek wil ook al niemand horen. Daar verandert manager Ellie niets aan. Ook niet als ze – stiekem verliefd op Jack – zegt dat Jack vooral moet blijven hopen op een wonder.

Als wereldwijd de stroom uitvalt en Jack een ongeluk krijgt verandert alles. Wonderlijk genoeg is de hele wereld na twaalf seconden zonder elektriciteit de muziek van The Beatles vergeten. De hele wereld, behalve Jack.
VPRO Cinema
(★★★★)
'Leuke, vlotte, swingende romcom vol frisse acteurs'
Wat er daarna gebeurt ziet u vast al aankomen. Al snel kent iedereen Jack Malik en zijn prachtige muziek. En weet alleen Jack dat die prachtige muziek helemaal niet van eigen makelij is. Hoe gaat hij daarmee om?

Vergezocht, dat is het wellicht wel een klein beetje. Erg is dat niet. Alleen al de muziek maakt van de film een feestje. Het scenario is geschreven door Richard Curtis, bekend van BlackadderNotting Hill en Love Actually. Romantiek, gevatte grapjes en hier en daar wat komische misverstanden: we vinden het overduidelijk ook in de film Yesterday terug. Bijna zeker weten dat u na deze film fluitend naar huis gaat!

Verenigd Koninkrijk
Duur: 112 minuten
Regie: Danny Boyle
Met: Himesh Patel, Lily James en Kate McKinnon

 
Gaat u op vrijdag 24 januari ook fluitend de zaal van Filmhuis Hofdael uit? U maakt op deze avond kans op een van de twee exemplaren van Het kleine boek van de Beatles van illustrator en cartoonist Hervé Bourhis, beschikbaar gesteld door Bruna (Heuvel 50 in Geldrop).
 
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang: 20:30 uur Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree aan de kassa: € 6,50 (alleen contant) Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree online: € 6,50  Entree jeugdfilm online: €5,00

Online tickets bestellen
Voor uw en ons gemak kunt u online tickets bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2020 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.