Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Dementie is een actueel onderwerp in films - de afgelopen jaren zagen we in ons Filmhuis al The Leisure Seeker en Kapsalon Romy voorbijkomen, korter geleden The Father en Falling. Allemaal behandelen ze een ziekte waar steeds meer mensen mee te maken krijgen vanuit een ander perspectief. Emotioneel, inzicht gevend, en soms ontzettend confronterend en pijnlijk. In de film van deze week blijven hoofdpersonages Sam en Tusker misschien wat meer om het onderwerp heen draaien, maar dat doen we in het echte leven natuurlijk vaak ook. Soms is het gewoon even nodig om iets rustig op je in te laten werken.

Kom je dat vrijdag fijn samen met ons doen?

Supernova
Vrijdag 16 september, 21:30 uur

'Colin Firth en Stanley Tucci schitteren met hun zachte chemie en ingetogen maar hartverwarmende acteerwerk, wat prachtig bij het onderwerp past. Een oprecht en ontroerend portret van twee mensen die proberen om te gaan met de dood.'
★★★★ The Guardian
Meer info & tickets

We organiseren deze film in samenwerking met de Geheugenbibliotheek en de 'Werkgroep dementievriendelijk'. Dit jaar is het thema “Samen op Pad”. De film Supernova sluit hier mooi bij aan.

De Geheugenbibliotheek en de 'Werkgroep dementievriendelijk' zijn in samenwerking met de GGD en LEV Geldrop-Mierlo deze avond ook aanwezig. Daar kunt u ook terecht voor vragen vooraf/na afloop van de film.

GGD en LEV Geldrop-Mierlo sponsoren deze film en daarom betaalt u voor deze film slechts € 3,00.

* Entree vrijdag: € 7,00. Entree jeugdfilm op zondag: €5,00.
* Aan de deur zijn geen tickets verkrijgbaar, alleen online. Je rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van je bank en ontvangt ze vervolgens via e-mail. Bij de ingang van de zaal kun je je e-ticket(s) laten zien op je smartphone of geprint.
Website
Email
Facebook
Instagram
Stuur deze mail vooral door naar vrienden! 
Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden 
voor de e-mails van Filmhuis Hofdael.
Copyright © 2022 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.