Copy
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Deze week heerst er weer een soort van voetbalkoorts want het Nederlands Elftal zal in de Nations League aantreden tegen Polen en België. En die koorts zal verder oplopen naarmate het WK in Qatar (november en december) in beeld komt.

De (live uitgezonden) persconferenties van bondscoach Louis van Gaal zijn tegenwoordig events waar de (voetbal)pers van smult. Steevast zijn het momenten van verwondering, irritatie en discussie over wie wel en wie niet speelt, op welke positie en in welke opstelling. De keeperskwestie lijkt deze keer hét hangijzer waar heel voetbalminnend Nederland een mening over heeft.

De documentaire ‘Louis’ toont alle dimensies van Van Gaal, en zijn eeuwige streven naar bevestiging.

Een must om deze film gezien te hebben als je de komende maanden het Nederlands Team en Louis van Gaal aan het werk wilt zien!
De Volkskrant

Louis
Vrijdag 23 september, 21:30 uur

In Louis schetst filmmaker Geertjan Lassche een portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit zijn kleurrijke leven; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven.

Maar liefst drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd tijdens werk- en privémomenten. In de gesprekken die hij had samen met nationale- en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw en dochters ontstaat een compleet beeld van de ontwikkeling van het fenomeen Van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago.

Meer info & tickets
* Entree vrijdag: € 7,00. Entree jeugdfilm op zondag: €5,00.
* Aan de deur zijn geen tickets verkrijgbaar, alleen online. Je rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van je bank en ontvangt ze vervolgens via e-mail. Bij de ingang van de zaal kun je je e-ticket(s) laten zien op je smartphone of op papier geprint.
Website
Email
Facebook
Instagram
Stuur deze mail vooral door naar vrienden! 
Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden 
voor de e-mails van Filmhuis Hofdael.
Copyright © 2022 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.