Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Op vrijdag 27 december is in Filmhuis Hofdael dé filmhit van 2018 in Frankrijk te zien: Le Grand Bain. Denk aan mannen op leeftijd in zwemslips, voeg daar een snufje The Full Monty aan toe en het resultaat is een heerlijke film die goed is voor een lach én een traan.

Maar liefst vier miljoen bezoekers gingen u al voor, zien we u op 27 december bij Le Grand Bain? U maakt dan kans op een buitenbad-abonnement van Laco zwembad Geldrop voor de zomer van 2020!

Le Grand Bain
Vrijdag 27 december 2019, 20:30 uur

koud­water­vrees - koud·wa·ter·vrees zelfstandig naamwoord • de ] • g.mv.
on­ge­gron­de vrees, over­dre­ven voor­zich­tig­heid


De Franse sterrencast van Le Grand Bain heeft allesbehalve last van koudwatervrees en dobbert en plenst wekelijks enthousiast stuntelend in het zwembad voor een les synchroonzwemmen. Wat moet je anders, als je een uitgebluste vijftiger bent en al jaren gestrand en depressief op de bank zit? 

Huwelijksperikelen, mislukte carrières, eenzaamheid, midlifecrisis: de mannen in Le Grand Bain worstelen allemaal met hun eigen problemen. En allemaal vinden ze afleiding in het synchroonzwemmen. Charmant, sierlijk en elegant? Dat zijn de mannen niet en als vanzelfsprekend hebben kerels in een Speedo al de lachers op hun hand, ook als ze nog geen teen in het zwembadwater hebben gestoken.
Filmtotaal:
'Le Grand Bain is een heerlijke feelgoodfilm, waarin je jezelf
even helemaal kunt verliezen.'
Uitgelachen door het macho waterpoloteam en hun eigen familie of niet: de mannen melden zich aan voor het WK synchroonzwemmen voor mannen. Met haar op de rug, zwembandjes op de heupen en een bierbuik gaat het équipe de France onder leiding van hun bloedmooie trainster aan de slag. Met hun zwemprestaties, hun zelfvertrouwen en hun toekomst. Wat zal het WK hen brengen? 

Frankrijk
Duur: 122 minuten.
Regie: Gilles Lellouche.
Met: Mathieu Amalric, Benoît Poelvoorde en Virginie Efira.


De smaak te pakken gekregen? Op 27 december verloot Filmhuis Hofdael een buitenbad-abonnement van Laco zwembad Geldrop voor de zomer van 2020!
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang: 20:30 uur Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree aan de kassa: € 6,50 (alleen contant) Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree online: € 6,50 Entree jeugdfilm online: €5,00 

Online tickets bestellen

Voor uw en ons gemak, is het vanaf dit seizoen mogelijk om online tickets te bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2019 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.