Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Wat is fantasie en wat is echt voor de 7-jarige Siv? Gebeuren de gekke dingen in haar hoofd, of zijn ze toch een beetje werkelijkheid? Op zondag 2 februari kun je met je opa, oma, oom, tante of ouders lekker naar de film Siv gaat logeren.

En hoe maak je een film over een logeerpartijtje nóg leuker? Door in je pyjama te komen! Als je durft!

Kom je aanstaande zondag ook?

Siv gaat logeren
Zondag 2 februari 2020, 11.00 uur

Zomaar bij iemand gaan logeren die je nog maar net kent; je moet het maar durven! De 7-jarige Siv had misschien liever nog even gewacht, maar besluit toch bij haar nieuwe vriendinnetje Cerisia te gaan logeren. Cerisia is nogal daadkrachtig en de wat meer verlegen Siv is onder de indruk van haar kordate verschijning. Als Cerisia besluit: "Wij kunnen misschien best vriendinnen worden."  dan is dat het begin van een vriendschap. Die gevierd wordt met een logeerpartijtje bij Cerisia. 

En zo logeert Siv ineens in een vreemd huis. Met vreemde mensen en vreemde huisdieren. En waar is Cerisia midden in de nacht toch heen? Eigenlijk wil Siv niks liever dan naar huis. Maar het telefoonnummer van haar vader zit in de zak van de pyjama van Cerisia. En zij is kwijt.

Er zit niks anders op voor Siv dan op onderzoek uit te gaan in het vreemde huis. Een huis waar de volwassen kijker menig Alice-in-Wonderland-effect in ontdekt. Extra deuren, trompe-l’oeuils en een sfeer die aan het werk van Tim Burton doet denken. Dát is de Zweeds-Nederlandse coproductieSiv gaat logeren

Wat is er echt en wat is fantasie? En komen er écht pratende dassen uit het keukenkastje gerold? Siv gaat logeren is misschien een beetje anders en een beetje vreemd. Maar vooral heel erg leuk!

Zweden / Nederland
Duur: 79 minuten
Geregisseerd door: Catti Edfeldt en Lena Hanno
Met: Astrid Lövgren, Lilly Brown en Barry Atsma
De Filmkrant
(★★★) 
Fantasierijke kinderfilm!
Lees meer | Trailer | Tickets
Voor alle films geldt:

* Aanvang: 20:30 uur Aanvang jeugdfilm: 11.00 uur
* Entree aan de kassa: € 6,50 (alleen contant) Entree jeugdfilm aan de kassa: €5,00 (alleen contant)
* Entree online: € 6,50 Entree jeugdfilm online: €5,00  

Online tickets bestellen
Voor uw en ons gemak, is het mogelijk online tickets te bestellen. U rekent tickets af met iDeal via de veilige omgeving van uw bank. Bij de ingang van de zaal toont u de e-ticket(s) - op uw smartphone of geprint - aan een van onze medewerkers bij de zaaldeur.
Copyright © 2020 Filmhuis Hofdael. Alle rechten voorbehouden.