Copy

Nieuwsbrief Fysiotherapie Hooiweg

In deze nieuwsbrief vind je:  1] FYSIOTHERAPIE WEER OPEN; 2; informatie fitness abonnementen; 3] oefenmaterialen lenen? en 4] Oefeningen voor thuis.

De meest recente informatie omtrent Corona en de maatregelen die we treffen is ook te vinden op onze website en op onze Facebookpagina. Via de symbolen onderaan de nieuwsbrief kan je in een keer doorklikken als je dat wilt.

Behandelingen Fysiotherapie

Vanaf maandag is onze praktijk is weer geopend voor individuele behandelingen fysiotherapie. We mogen weer geleidelijk aan gaan opschalen qua zorg.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de  praktijkinrichting en de protocollen hiervoor. Gelukkig hebben we een ruim pand met veel mogelijkheden. We denken een goede balans gevonden te hebben tussen wat u van ons gewend bent en wat nu veilig is. Wij volgen hiervoor strikt de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF. Indien u uw behandeling wilt hervatten of een traject wilt beginnen, neemt u dan contact op met uw therapeut. 


Begin volgende week zullen we in een aparte nieuwsbrief de foto's en de nieuwe praktijkprotocollen met u delen. We zullen deze ook op de website plaatsen.

 
Online sessie fysiotherapie?
Indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen of dit niet wilt, dan behoort een online sessie tot de mogelijkheden! Dit kan zowel telefonisch als via een videoverbinding. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaande button. (Vergeet niet uw naam en contactgegevens te vermelden in het bericht) We kunnen dan via een beveiligde verbinding meekijken met oefeningen en adviezen geven. 
 
Aanmelden ONLINE fysiotherapie

Abonnementen Fitness en Groepslessen

Vorige week zijn de abonnementen over april geincasseerd. We krijgen de laatste tijd een aantal vragen over de abonnementen en daarnaast ook heel veel steunbetuigingen (waarvoor we jullie ontzettend bedanken namens het hele team!).

Wij realiseren ons dat iedereen verschillend in deze situatie staat en dat is prima. Daarom willen wij ieder een passende oplossing bieden. De incasso voor het lidmaatschapsgeld van april is eind april geïncasseerd (u betaald dus achteraf). U kunt los van onze online lessen die we in de nieuwsbrieven aanbieden echter niet sporten in ons gebouw. Daarom willen wij u de keuze geven wat u doet met de komende incasso over de maand april. Wellicht geldt dit ook voor de komende maanden wanneer we langer gesloten moeten blijven. We zullen u daarvan op de hoogte houden.

1. Ik doe lekker mee met de online lessen en vind dit mijn bijdrage wel waard en/of blijf gewoon lekker lid (in dit geval hoeft u verder niets te doen)
2. Ik storneer het bedrag eind april zelf en ben daarmee voor april en/of mei gecompenseerd (dit kunt u doen via uw eigen online bankieren)
3. Ik betaal nu, en ga in overleg over een passende regeling zodra Fysiotherapie Hooiweg weer open is. Denk aan oplossingen als personal training, een massage, of vaker in de week sporten dan uw abonnement toelaat.

Mocht u reeds betaald hebben via bedrijfsfitness, dan volgt daarover correspondentie via uw aanbieder.

LET OP! Wij nemen vanaf heden geen opzeggingen meer in behandeling aangezien u op dit moment ook van uw opzegtermijn geen gebruik kunt maken. Daarnaast is dit voor ons administratief niet meer bij te benen. Zodra wij weer open zijn kunt u wijzigingen weer kenbaar maken. Tot die tijd kunt u de incasso's storneren indien u dat wenst.

In deze tijd is "flatten the curve" ook op onze financiële administratie van toepassing. Ook wij moeten gewoon aan onze verplichtingen kunnen blijven voldoen. Het kabinet neemt wel maatregelen, maar die zijn bij lange na niet dekkend en voor ons ook nog niet beschikbaar.

Wij hopen hiermee de nodige duidelijkheid te verschaffen en dat u aan de hand van bovengenoemde opties een goede afweging voor u zelf kunt maken. We vertrouwen erop iedereen zo een passende oplossing te bieden en hopen natuurlijk dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten in ons pand.

De fitness oefenprogramma's
De lessen mogen helaas nog niet doorgaan. We zijn er al wel klaar voor, we hebben het pand al anders ingericht. Maar tot die tijd zijn alle collega's voor u op zoek naar goede alternatieve trainingen. Er is al heel wat verzameld. Via de links hieronder kan je een filmpje of een pdf document downloaden met de oefeningen:

  • Er zijn weer nieuwe Pilates oefeningen van Sophia op haar eigen Hooiweg Youtubekanaal :-)
  •  Daan nodigt jullie uit in week 7 van de lock-down voor een nieuw uitdagend schema
  • Omdat ook het mooie weer er aankomt een filmpje via Erika. Quote: "Mooie billen, wie wil dat nu niet?" Dit keer niet zelf opgenomen, maar wie weet volgende weer weer...
Als er vragen over zijn de programma's, stuur ons dan een bericht via de e-mail. Wil je ons liever zelf spreken, dan kan je bellen, maar we kunnen ook heel gemakkelijk een online videoverbinding opzetten. Dan kunnen we elkaar zien om bijvoorbeeld mee te kijken naar een oefening die je niet helemaal snapt of hem zelf even aan je voordoen. Als je dat graag wilt, geef dat dan aan via de button hieronder, dan plannen we het in. Vergeet niet je naam, email en telefoonnummer in te vullen!
Verzoek online Fitness coaching

Oefenmaterialen lenen?

Exclusief voor u als lid of patiënt: Als het lastig is om thuis te oefenen met alle materialen die u thuis heeft, dan kunt u materiaal van ons lenen. Denk aan bijvoorbeeld een pilatesrol, pilatesmatje, kleine dumbells of wellicht een spinningbike? 

Uiteraard kan dit kosteloos, maar wel geheel op eigen risico. Zo lang de voorraad strekt.

Interessante weetjes?

  • Met het mooie weer door uw enkel gegaan? Hier kunt u goede tips vinden om weer aan de wandel te komen.
  • We al aan het bijscholen zijn om mensen met corona besmetting straks te kunnen helpen met ademhalingstrainingen en longtrainingen? De therapeuten van Fysiotherapie Hooiweg daarvoor EXCLUSIEF gecoacht zullen worden door een van DE specialisten in Nederland?

Hoe vaak versturen we deze nieuwsbrieven en wat staat er in?
Via deze nieuwsbrieven proberen we iedereen op de hoogte te houden én het veilig aan bewegen te houden. De bedoeling is om ze een maal per week te verzenden gedurende de coronaperiode. Met als inhoud:

  • Het laatste nieuws uit de praktijk
  • Oefeningenprogramma's
  • Interessante weetjes
Facebook Facebook
Website Website
Copyright © 2020 Fysiotherapie Hooiweg, All rights reserved.


Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp