Copy

Nieuwsbrief Fysiotherapie Hooiweg

In deze nieuwsbrief vind je informatie over de maatregelen die we getroffen hebben, onze fysiotherapie activiteiten en informatie omtrent de groepslessen en fitnessactiviteiten. 

In deze nieuwsbrief meer over:1] het hervatten van de fitness activiteiten binnen, 2] het zomerrooster, 3] informatie over het online boekingssysteem, 4] een 2 x een cadeau voor alle trouwe leden en 5] afscheid van Jona.

Praktische mededelingen:

 • Aanmelden voor deze nieuwsbrieven kan ook via de website.

 • Vanaf 1 juli geldt voor de fitness het zomerrooster qua tijden. Zie voor de actuele mogelijkheden: >> LINK <<
 • In verband met de geleidelijke opschaling van de fysiotherapie wordt er op dit moment alleen gewerkt op afspraak. Aanwezigheid en openingstijden van het pand kunnen daarom afwijken van regulier.

Hervatten fitnessactiviteiten binnen.

Gelukkig mogen we per 1 juli weer de activiteiten binnen weer hervatten. We hebben er veel zin in, maar vinden het ook best een beetje spannend. Maar door de ruime opzet van het pand, goede ventilatie en het nieuwe online boekingssysteem (zie verder in de nieuwsbrief) hebben we er alle vertrouwen in.

Vanaf 1 juli is het op individuele basis weer mogelijk om gebruik te maken van de fitness binnen in het pand. Alle groepsactiviteiten blijven buiten plaats vinden. Iedereen kan inschrijven via een online boekingssysteem.
Let op: omdat ook het zomerrooster begint zijn de tijden van sommige lessen iets afwijkend!

De agenda zal binnenkort ook via onze nieuwe website zichtbaar zijn. Voor nu is hij te benaderen via: >> LINK <<
Afspraken fysiotherapie kunnen alleen telefonisch, per mail, of bij de therapeut zelf gemaakt worden.

De eerste keer moet je een inlog aanmaken, maar daarna wijst het zich vanzelf. Hieronder een stappenplan:
 • U gaat naar “www.supersaas.nl/schedule/FysiotherapieHooiweg/Oefenzaal
 • U wordt gevraagd om in te loggen, of een login aan te maken als dit zijn eerste bezoek is
 • U kunt de agenda bekijken zonder alle details van anderen
 • Als u een reservering wil invoeren wordt u gevraagd om in te loggen
 • U voert een nieuwe reservering in voor een opening (= een les/ training).
 • U komt automatisch op een wachtlijst als lessen vol zitten. Afmelden voor lessen als u niet komt is daarom ook belangrijk!
In dit online boekingssysteem staat de planning tot en met het einde van de zomervakantie. De individuele trainingen kunnen na 1/7 weer binnen, ALLE  groepslessen blijven tot 1 september buiten. Ook dit online platform is nog in ontwikkeling, dus net als voor de lessen: zijn er tips, heeft u goede ideeën of alternatieven; geef ze vooral door! 

Als u deel neemt aan de trainingen, wilt u dan naast alle geldende adviezen rekening houden met de volgende punten: 
 • De kleedkamers en douches zijn gesloten.
 • Toiletten zijn alleen beschikbaar bij hoge nood. 
 • Wilt u zelf een gevulde bidon meenemen?
 • U kunt gebruik maken van de kluisjes buiten.
 • Deelname kan alleen op inschrijving!
Geen abonnementskosten voor de maand juni en neem gratis een sportmaatje mee!
Sinds 16 maart was er een hoop anders in ons pand, zo is sporten zeer beperkt mogelijk geweest. In ieder geval niet zoals we dat allemaal gewend waren. Veel van u hebben ons trouw ondersteund in de afgelopen periode. Daarvoor zijn we u enorm dankbaar! 

Om iedereen te bedanken en tegemoet te komen waar nodig slaan we de incasso's voor de maand juni over (we incasseren altijd achteraf).

We hopen vanaf 1 juli weer binnen activiteiten aan te kunnen bieden en u snel weer te kunnen begroeten in ons pand. Op gepaste afstand, dat dan weer wel. 

Daarnaast willen we onze inmiddels beroemde zomeractie ook dit jaar weer herhalen. Vanaf 1 juli tot en met het einde van de schoolvakantie mag ieder lid gratis een introducé meenemen om te komen sporten (uiteraard moet die wel zelf inloggen en aanmelden die het online boekingssysteem).
Yoga Jona gaat ons verlaten, deze week zal haar laatste zijn bij ons in de vaste planning. We zullen zorgen voor een mooi afscheid maar willen haar ook via deze weg enorm bedanken voor haar inzet en inbreng. Gelukkig kunnen we nog een aantal yogalessen van je terugkijken via je youtube kanaal. Jona, we zullen je missen!

Behandelingen Fysiotherapie

Onze praktijk is weer geopend voor individuele behandelingen fysiotherapie. We leveren inmiddels weer bijna alle zorg.

Gelukkig hebben we een ruim pand met veel mogelijkheden. We denken een goede balans gevonden te hebben tussen wat u van ons gewend bent en wat nu veilig is. Wij volgen hiervoor strikt de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF. Indien u uw behandeling wilt hervatten of een traject wilt beginnen, leest u dan de bezoekersinformatie neemt u dan contact op met uw therapeut. 

Hoe vaak versturen we deze nieuwsbrieven en wat staat er in?
Via deze nieuwsbrieven proberen we iedereen op de hoogte te houden én het veilig aan bewegen te houden. De bedoeling is om ze een maal per maand te verzenden gedurende de vakantie. Met als inhoud:

 • Het laatste nieuws uit de praktijk
 • Interessante weetjes
Facebook Facebook
Website Website
Copyright © 2020 Fysiotherapie Hooiweg, All rights reserved.


Wilt u deze mails niet meer ontvangen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp