Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

De maartse buien zijn vandaag en de komende dagen duidelijk gearriveerd. Goed nieuws voor de 4000 bloemen die we afgelopen weekend in de Tolpoortstraat hebben uitgedeeld. Hopelijk ben je er ook eentje komen halen en brengt het alvast wat lente in uw huis of tuin.

Bij Pralinja zijn we intussen gestart met de voorbereidingen voor Pasen. Niet enkel onze etalage is aangepast, je kan ook reeds genieten van de eerste lading chocolade gebracht door de paashaas en de klokken uit Rome.
Vergeet niet dat je paaspakketten vooraf kan bestellen (via mail of in de winkel). Dan zorgen wij ervoor dat deze op tijd voor jou klaar staan.
De bestellijst en ons aanbod vind je via onderstaande link of is beschikbaar in de winkel.
Bestelbon paaspakketten
Anja & Bart
Promo van de maand
Enkel voor ontvangers van deze nieuwsbrief

De 'Cerise'

Deze maand zetten we de 'cerise' in de kijker. Voor velen meteen een showstopper door de gedachte aan de 'mon cherry'. De cerise heeft dan wel het uitzicht van een mon cherry, in smaak is hij niet te vergelijken. Kom hem dus zeker ontdekken met deze exclusieve promotie.

200g € 4,70 i.p.v. 5,80

Rozenbottel

Je kan de radio of TV niet aanzetten of je wordt om de oren geslagen met nieuws over het Corona virus. Gezien we bij Pralinja inzitten met de gezondheid van onze klanten, deze maand een uitzonderlijke promo op de Rozenbottel thee. Met de overvloedige vitamine C in deze thee ben je extra gewapend tegen Corona.

100g € 2,30 i.p.v. € 3,55
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met zondag 05/04/2020 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code.
Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand.
Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.

Praline van de maand - Hazelnoot Crunch

JIJ MAAKT HET VERSCHIL

Als klant heb je meer impact dan je denkt. Wist je dat je met de aankoop van Valentino chocolade ontbossing tegengaat?
Meer nog, je steunt het gebruik van hernieuwbare energie, geeft vrouwen in ontwikkelingslanden een stem en helpt cacaogemeenschappen armoede te bestrijden.
Dit niet enkel met de praline van de maand maar met alle chocoladeproducten van Valentino, dus ook met de paaschocolade.

De creatie van deze maand is een praline gemaakt van witte chocolade met een crunchy hazelnootvulling. Vanaf morgen te proeven bij Pralinja. Sping dus de komende dagen zeker even binnen...

Winkelhierdag

In 2019 was het, het woord van het jaar. Dit jaar organiseert Unizo een echte 'winkelhierdag' om het belang van lokaal winkelen nog eens extra onder de aandacht te brengen en de lokale handelaren te ondersteunen. Noteer dus alvast zaterdag 21/03 in je agenda...

maandag 30/03 gesloten

Op maandag 30/03 zal Pralinja uitzonderlijk gesloten zijn. Dit om onze jaarlijkse inventaris op te maken en zo onze boekhouder en de fiscus te vriend te houden 

Ontbijt @ Pralinja

Ook de eerste zondag van april (05/04) kan u weer genieten van een heerlijk ontbijt bij Pralinja.
Vergeet niet om tijdig te reserveren.
Reservatie kan via onze site, telefonisch of via mail.
Meer info zie www.pralinja.be/ontbijt

Nieuws

Voor het laatste nieuws moet je niet steeds wachten op onze nieuwsbrief. Wil je sneller op de hoogte zijn, volg ons via Facebook of neem reglematig een kijkje op onze website. Op onze nieuwspagina proberen we steeds de laatste updates te voorzien.
Wistje-datjes

Wist je dat de lente officieel start op het moment dat dag en nacht even lang zijn? Dit is bij ons rond 20 maart. Vandaar dat de start van de lente werd vastgelegd op 21/03. De meteorologische lente is echter al gestart op 01 maart.

Wist je dat de naam 'lente' zou komen van 'langa-tina' wat betekent 'lange dagen'


Wist je dat er totaal geen link is tussen chocolade en maartse buien? De titel van deze mail is dus helemaal uit de lucht gegrepen. Feit: chocolade is gewoon lekker en smaakt bij elk weer.
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp