Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

En plots staat de vakantie alweer voor de deur. Voor velen anders dan andere jaren maar daarom niet minder plezant. We wensen iedereen dan ook een plezante 'staycation' en wie het toch verder gaat zoeken, 'keep it safe'.
Ontdek hieronder alvast hoe wij jullie vakantie nog iets aangenamer kunnen maken...
Anja & Bart
Promo van de maand

Dulche De Leche


Met de Dulche De Leche waan je je meteen in Italië. Een omhulsel van melk en fondant chocolade met vervolgens een zachte melk-caramel vulling. Je zou van minder beginnen wegdromen...


200g € 5,00 i.p.v. 5,80
 

Granaatappel


Een ideale combinatie van het zurige van appel met de geurige frisheid van granaatappel. Drink hem warm om een druilerige zomerdag op te fleuren of koud als verfrissing bij warm weer.

100g € 4,40 i.p.v. 5,20
 

Hoeve-ijs


Onze ijs-promo van vorige maand trekken we de volledige zomer door. Kies jouw smaak en vul aan met je favoriete topping. Kom met een vriend/vriendin en krijg 2 ijsje incl. topping uitzonderlijk aan: 


€ 4,50 i.p.v. € 7,00
 
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met maandag 31/08/2020 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code.
Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand
(combinatie van de 3 promo's is mogelijk).
Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.
Braderie (onder voorbehoud)
Van 15/07 tot 18/07 verwelkomen we jullie graag op de braderie. Of deze editie ook met kraampjes op straat zal zijn valt nog even af te wachten. Wij kijken er in elk geval al naar uit om jullie te verwelkomen.
Vakantie regeling
In juli en augustus zijn we gesloten op maandag. De andere openingsuren blijven behouden. Hieronder nog even een overzicht.
Di-Vrij 9u30 - 12u30 en 14u-18u
Zat 9u30 - 18u
Ontbijt
Vanaf september voorzien we terug ontbijt (iedere eerste zondag van de maand). Gezien de huidige maatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Vergeet dus niet om tijdig te reserveren. Reserveren kan via onze site of telefonisch.
Ter info, voor de editie van september zijn we reeds volzet.
We zijn er zelf even tussenuit vanaf 19/07. Op 18/08 staan we weer volledig voor jullie paraat. Vergeet niet om tijdig je voorraad thee, chocolade e.a. in te slaan.
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp