Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

2020 zit er (eindelijk) op. 2021 is in kleine bubbels in gang gezet en we hopen met z'n allen op een beter jaar. Het wordt nog wel even moeilijk maar we zijn alvast hoopvol.
Wij starten het jaar met goed nieuws. Gezien de grote vraag naar onze losse thee hebben we besloten om ons huidige assortiment (+/- 50 soorten) verder uit te breiden tot een 80 à 100 soorten. Dit zodat we elke vraag kunnen beantwoorden. Heeft u specifieke wensen of suggesties laat het ons zeker weten.
Tegen midden januari moet de uitbreiding in de winkel beschikbaar zijn alsook op onze webshop.
Anja & Bart
Promo van de maand

De Vanuatu chocolade


U bent het niet direct van ons gewoon maar deze keer geen 'praline in de vitrine', wel een heerlijke chocoladereep.
Om je te bedanken voor je trouwe steun het afgelopen jaar geven we hem helemaal gratis mee bij je volgende aankoop!

GRATIS i.p.v. € 1,75

Zolang de voorraad strekt.

Rosalinde

De kleur en de naam zegt al genoeg. Dit is een thee die je in je assortiment moet hebben.
De Rosalinde is een gearomatiseerde groene thee met o.a. melisse, verbene, rozenbloesem, ...

De beste ingrediënten gecombineerd met een vanille-rozen smaak en helemaal nieuw in ons assortiment


€ 3,80 i.p.v. € 4,80 (voor 100g)
 
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met 31/01/2021 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code. Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand. Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.
Praline van de maand
Deze maand de keuze van Rob.

Geen echte praline, wel een stuk heerlijke chocolade.

Deze reep melkchocolade is gemaakt van single origin cacaobonen afkomstig uit Vanuatu (een tropisch eiland ten noordoosten van Australië). 44% cacao met een zeer intense chocoladesmaak en hints van hazelnoot, koffie, melk en karamel.

Wij leveren uw bestelling
Je weet het misschien nog niet maar we kunnen je bestelling ook aan huis leveren. Ben je niet bij familie of vrienden geraakt en wil je ze toch verrassen? Laat het ons weten en wij voorzien het nodige met levering aan huis. Indien nodig zelfs in het buitenland. Bestellen kan via de webshop of neem contact met ons op
Koffie to go
We mogen geen koffie ter plaatse serveren maar wel nog koffie (of thee/chocomelk) to go. Een initiatief waar de afgelopen maanden heel wat wandelaars en fietsers van genoten hebben. Spring dus gerust even binnen voor een heerlijke café Gusta koffie of verse thee. Natuurlijk vergezeld met zowel een koekje als een chocolaatje. Zin in meer? Ook onze cake van de week is beschikbaar om mee te nemen.
Het Thee abonnement.
Altijd thee in huis? Het kan met ons thee abonnement. Elke maand (of per 2 maand) krijgt u van ons 4 nieuwe thee soorten thuis geleverd (of u komt ze afhalen in de winkel). In totaal goed voor elke dag 2 kopjes genot. Wil je een abonnement cadeau doen aan iemand? Dat kan natuurlijk ook. Laat ons weten aan wie en wij zorgen voor een persoonlijke boodschap bij de eerst zending. Meer info in de winkel of klik hier
Wist-je-dat-je...

Wist-je-dat vuurwerk oorspronkelijk werd afgevuurd om boze geesten te verjagen en zo het jaar fris en rein te starten? Ik ben dus nog niet zeker of het verbod op vuurwerk op oudejaar wel zo'n goed idee was...

Wist-je-dat ze in Spanje bij de jaarwisseling bij elke klokslag een druif eten? 12 druiven die zorgen voor 12 goede maanden het komende jaar. Een traditie die we hier zeker moeten overnemen maar dan met chocolade natuurlijk.

Wist-je dat de datum '4 januari' in het chinees hetzelfde klinkt als 'ik zal m'n leven lang van je houden'? Ik vermoed dat hierdoor al mening misverstand is ontstaan... Voel ik een Chinese aflevering van FC De kampioenen aankomen?
Hou het veilig en tot binnenkort!
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp