Copy
View this email in your browser
Dag <<Voornaam>>

Hier zijn we weer met een kleine update.
Ook deze maand weer een aantal data die een plaatsje verdienen in je agenda.

Woensdag 9 juni - Het mag weer!
Het is eindelijk zover, vanaf 9 juni staan onze tafeltjes er weer en kan u terug genieten van een heerlijke koffie, thee, chocomelk of cava. Lees meer...

Zondag 13 juni - Vaderdag
Een dagje voor alle papa's. Naar gewoonte hebben we alvast heel wat lekker voor je papa klaar staan.

16 tot 19 juni - Braderie
Ja hoor, ook de braderie is terug. 4 dagen feest in Deinze. Lees meer...

30 juni - Einde schooljaar
Ook voor de juffen en meesters hebben we leuke, kleine attenties in huis. Lees meer...
Anja & Bart
Vaderdag
Wij hebben alvast een aantal suggesties voor je klaar gezet. Wil je je papa extra verrassen, kom dan even langs en stel je eigen, persoonlijke pakket samen.
Geen tijd om langs te komen? Geen probleem. Bestel via onze webshop of bel/mail ons met je wensen en wij zorgen voor de rest. Indien nodig leveren we ook aan huis.
Promo van de maand

De 'Vaderdag special'.


Speciaal voor Vaderdag, een doosje gevuld met liefde en genot. +/- 400g van onze beste en lekkerste pralines en kogeltruffels, voor de gelegenheid in een speciale Vaderdagdoos.


€ 10,00 i.p.v. € 12,50

Ice Tea - Mango


Deze week krijgen we temperaturen tot 26 graden. Hopelijk een voorsmaakje van een mooie, zonnige zomer. Om het warme weer te trotseren zetten we onze ice tea mango in de kijker. Een heerlijke, verfrissende fruitthee die je zowel warm als koud kan drinken.

€ 5,50 i.p.v. € 7,00
(voor 100g)

 
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met 30/06/2021 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code. Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand. Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.
De koffiehoek will be back!

Nog even en we mogen jullie terug ontvangen in onze koffiehoek en kluis. Om dit te vieren hebben we onze kaart uitgebreid met een heerlijke cava!
We kijken er alvast naar uit om u terug te mogen verwelkomen.
Barderie 2021.

Van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 juni kan je weer terecht op de jaarlijkse braderie in Deinze. Ook dit jaar mogen we gebruik maken van de mobiele ijs/cava bar van de vierhoekhoeve en kan u tijdens het shoppen bij ons genieten van heerlijk hoeve ijs of een lekkere cava. In de winkel vind je nog tal van koopjes.

Einde schooljaar

Op zoek naar een kleine attentie voor de juf of meester? Wij kunnen je zeker verder helpen. Binnenkort een overzicht in onze webshop en in de winkel.
Wist-je-dat-je...

Wist-je-dat... de oudste vader ter wereld was 94(!) toen hij voor het eerst vader werd. 2 jaar later kwam er nog een 2 kind...

Wist-je-dat het meest gegeven cadeau voor vaders aftershave of een das is? De hoogste tijd om hier verandering in te brengen want zeg nu zelf zou je ook niet liever iets lekkers krijgen i.p.v. een stropdas?

Wist-je dat het op 2 juni 1953 sneeuwde in België? Echt waar, zoek het meer even op...
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp