Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

Het is zeker, de Sint komt ook dit jaar langs. Jammer genoeg zullen we hem niet persoonlijk kunnen ontvangen in onze winkel (de oude man behoort nu eenmaal tot een risicogroep) maar hij zorgt er wel voor dat we ook nu weer allerlei lekkers voor jullie hebben. Enkel met de beste en lekkerste chocolade.
Anja & Bart
Promo van de maand

Chocolade Nic-nac


Met de Sint in aantocht willen we jullie laten kennismaken met onze chocolade nic-nac'jes. Veel lettertjes in pure fondant of melk chocolade. 

200g € 5,00 i.p.v. 5,80
 

Thee -20% op alles!


Dat thee gezond is en zelfs een heilzame werking kan hebben hoeft geen verder betoog. Daarom hebben we besloten om tijdens de volledige duur van de lockdown een korting van -20% te voorzien op ons volledige thee aanbod! Als trouwe nieuwsbrief lezer krijg u hier nog eens 5% bovenop!

25% korting!
 
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met 06/12/2020 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code. Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand. Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.
Praline van de maand
De Passion.
De favoriet van Maurits. Een praline die hem helemaal terug brengt naar de liefde van z'n leven en z'n droomvrouw.
'Zij was verliefd op chocolade en op mij. Hoewel zij er intussen niet meer is, denk ik steeds onder het genot van een praline terug aan onze liefde!'
Wij blijven open!
De winkel blijft open tijdens de lockdown op de gebruikelijke uren. Kom je liever niet buiten? Geen probleem. Geef je bestelling telefonisch, via mail of via onze site door en we leveren aan huis.


 
Sinterklaas komt zeker!
Alle lekkers van de Sint vind je terug in onze winkel.
Een volledig overzicht van ons Sinterklaas aanbod vind je hier. Maak je keuze uit één van de voorgestelde pakketten of stel je eigen Sint-pakket samen. Bestellen kan in de winkel, per mail of online.
Halloween bij Pralinja gemist?
Gezien we onze koffiehoek moesten sluiten hebben we de kluis omgevormd tot een Halloween griezelkluis. Mocht je het gemist hebben, bekijk dan hier het filmpje...
Wist-je-dat-je...

Wist-je-dat je in België je brief aan de Sint moet versturen naar Spanjestraat 1 0612 Hemel.

Wist-je-dat het op14 november wereld diabetesdag is? Gelukkig hebben we ook heerlijke suikervrije pralines in huis! 

Wist-je dat je ook tijdens de lockdown bij Pralinja terecht kan voor een meeneem koffie? We geven er zelfs een praline en koekje bij!
Hou het veilig en tot binnenkort!
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp