Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

We zijn blij dat jullie de weg naar onze winkel niet vergeten zijn de afgelopen maanden. Het was de afgelopen weken dan ook een blij weerzien en een plezier om jullie terug te kunnen bedienen en te voorzien van heerlijke Valentino chocolade, leuke geschenken en lekkere thee.
Sinds vorige week nieuw in ons assortiment, hoeve ijs en sorbet van de Vierhoekhoeve. Recht van de boer naar Pralinja en niet minder dan 9 verschillende smaken. Kom ze zeker eens proeven.

 
Anja & Bart
Zondag 14/06 Vaderdag.
Bekijk onze vooraf samengestelde pakketten
online en bestel
of kom langs in de winkel
en stel je eigen pakket samen.
Nieuwbrief promo van de maand

Zeevruchten

Schelpjes zoeken aan zee? Het mag voorlopig nog niet als dagjestoerist. Bij ons mag het gelukkig wel, geniet daarom ten volle van onze heerlijke zeevructen.
Een 'harde' chocolade schelp gevuld meer heerlijke, zachte praliné.

200g € 5,00 i.p.v. 5,80
 

Summer Breeze

Hoe kan het ook anders met deze zomerse temperaturen. Nieuw in ons assortiment en meteen een voltreffer. Summer Breeze is een infuus van o.a. ananas, gember, appel, zonnebloembloesem, …  Ideaal als dorstlesser of om van de genieten in de schaduw met een koele... zomerbries.

100g € 4,20 i.p.v. 5,00
 

Hoeve-ijs en koffie-to-go

Uitzonderlijk 3 promo's in deze nieuwsbrief. Als trouwe lezer kan je nu extra voordelig ons ijs komen proeven. Kies jouw smaak en vul aan met je favoriete topping. Kom met een vriend/vriendin en krijg 2 ijsje incl. topping uitzonderlijk aan: 

€ 4,50 i.p.v. € 7,00

Geen ijs liefhebber? Ga dan voor een koffie-to-go aan € 2,00 i.p.v. 2,50.
Uw persoonlijke code: <<Unieke code>> 

Promo geldig tot en met zondag 5/06/2020 of zolang de voorraad strekt.
Enkel geldig op vertoon van uw persoonlijke code.
Uw code is uniek en geeft recht op 1x de promo van de maand
(combinatie van de 3 promo's is mogelijk).
Aanbod niet combineerbaar andere acties of de klantenkaart.

Praline van de maand

Voorlopig geen praline van de maand. We houden je echter op de hoogte en hopen je zo snel mogelijk terug te kunnen verrassen met een nieuwe creatie. 

We zetten het graag nog eens extra in de kijker. Vanaf nu vind je ook ijs en sorbet bij Pralinja. Recht van de boer en super lekker. Het ijs wordt gemaakt met verse room en enkel natuurlijke aroma's. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten uit eigen tuin. 
Meer info? klik hier.
De 'win een uniek Pralinja mondmasker' actie is nog niet afgelopen. Je maakt dus nog steeds kans om er eentje te winnen.
Hoe?
Kom langs in de winkel en laat je gegevens achter en/of neem deel via onze facebook pagina. De eerste 2 winnaars zijn reeds gekend maar er zijn nog 10 maskers te verloten.
Morgen wordt het (voorlopig) de laatste warme dag. Wie waagt zich, ingepakt met muts, sjaal en handschoenen op straat en komt tot bij ons? Wij belonen je inzet met een gratis ijsje.
Wist-je-datjes

Wist je dat... Vaderdag voor de eerste keer gevierd werd in 1910 en dit in de VS

Wist je dat... Vaderdag in de VS een officiële feestdag is. Bekrachtigd in 1972 door toenmalig president Nixon.

Wist je dat... het meest gegeven cadeau voor Vaderdag een stropdas is? Hoog tijd om hier verandering in de brengen.

Wist je dat... Sultan Ismail uit Marokko 888 kinderen had? Gelukkig was dit eind de jaren 1700 en bestond Vaderdag toen nog niet. Hoe kan je als kind nog voor de dag komen met een origineel cadeau waar je 887 broers en zussen niet aan gedacht hebben...
Voor alle papa's
Facebook
LinkedIn
Email
Website
YouTube
Our mailing address is: info@pralinja.be

E-mail disclaimer: u ontvangt deze mail na uw toestemming om op de hoogte te worden gehouden van nieuws en acties van Pralinja. Indien u deze mails niet verder wenst te ontvangen kan u zich steeds uitschrijven uit onze mailinglijst door hiervan melding te maken
U heft het recht om op elk moment uw persoonsgevens - die door Pralinja worden bewaard - op te vragen, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan op eenvoudig verzoek via info@pralinja.be. Meer info zie onze disclaimer.


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pralinja · Tolpoortstraat 55 · Deinze 9800 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp