Copy
Se denne email i din browser

Nyhedsbrev nr. 5 - Juni 2020

I dette nyhedsbrev kan du vise andre, hvad Scratch kan -  ved at sende dem et link til et gratis webinar, som jeg holder på torsdag og og igen efter sommerferien. Du kan læse om mine første to online workshops, som jeg holder i starten af juli og du kan få tips til, hvordan du kan lave musik i Scratch.
Gratis webinar: Torsdag den 18.06.20 kl. 19:00-20:30
Måske har du en kollega, som ikke kan forstå din fascination af dette fantastiske værktøj eller måske er du ikke kommet helt i gang endnu og gerne vil kende til nogle af de mange muligheder, som er i Scratch, så er alle velkommen her. Det kan også være at du er nysgerrig på, hvad min baggrund er - det får du også svar på her.


Tilmeld dig her eller send linket videre til en ven

Passer datoen ikke? Og har du nogle kollegaer, som det også kan være relevant for? Så har jeg et godt tilbud her, hvor I selv kan bestemme datoen og hvor indholdet er lettere tilpasset.

Ellers hold øje med min Facebookside, hvor der kommer en ny dato efter sommerferien om nogle uger.

Sidste nyt: online workshops

I starten af juli holder jeg 2 forskellige online workshops og planen er, at jeg vil fortsætte med dette sideløbende med mine fysiske workshops rundt omkring i Danmark.


Jeg har brug for din hjælp!
I første omgang er disse workshops for begyndere, men i efteråret vil der også komme online workshops for børn (og voksne) som har leget med Scratch før. Og her har du mulighed for at ønske et bestemt tema. Har du en god idé til en workshop? Så skriv den til mig her. Hvis din idé bliver valgt, får du en gratis billet.

Online workshop: Lær at lave tegnefilm og spil
Torsdag den 02.07.20 kl. 10:00-12:00

Workshoppen er for jer, der endnu ikke har leget med Scratch eller lige er kommet i gang, men gerne vil have nogle gode opskrifter.

Her lærer I de grundlæggende ting i det gratis online kodeværktøj Scratch. Workshoppen er en blanding af undervisning og prøv selv.

Vi starter med at lave en tegnefilm sammen, hvor I bruger jeres egne idéer og har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Herefter lærer I at lave et spil med nogle enkelte spilelementer som f.eks. point og tidsstyring.

Køb en billet her

Online workshop: Lav et syngende fødselsdagskort
Torsdag den 02.07.20 kl. 14:00-16:00

I denne workshop lærer I at lave et syngende fødselsdagskort, som I kan sende til fødselaren med et link. Workshoppen er inspireret af min første bog “Det syngende fødselsdagskort". Jeg har dog tilført lidt ekstra finesser som f.eks. en forside til kortet, som I selv kan tegne på.

Køb en billet her
TIP! Lav musik med Scratch
Vidste du, at man kan lave musik i Scratch på flere forskellige måder?

I denne video kan du se, hvordan man bruger lydbiblioteket i Scratch:
Tutorial - brug lyde i Scratch til musikprojekter
I det næste nyhedsbrev får du et tip til, hvordan du også kan lave musik til Scratch-projekter, men hvor du har lidt flere muligheder for at sætte dine egne musikstykker sammen. 
Flere idéer til musik-projekter
Hvis du har brug for flere idéer til sjove musik-projekter, så kan du købe et hæfte med opskrifter: 

Orkestret : her laver du et orkester med med 4 sprites, som hver kan spille en bestemt tone og ved at bruge tastaturet på computeren/et ekstern tastatur til tablet’en, kan du få dem til at spille sammen.

Musik på skærmen : her laver du et særligt instrument på skærmen, som du kan spille på ved hjælp af dine hænder og det indbyggede webcam/kamera

Det magiske instrument : her laver du et instrument, som kan spille akkorder. Hvis du har et sæt med Makey Makey og en computer, kan du også bygge dit eget instrument og ved hjælp af en hemmelig kode kan du aktivere en overraskelse til musikeren.

Spilledåsen : her laver du en spilledåse med en lille melodi, hvor du kan ændre tempo og skifte instrument

Køb det her

PS! Senest 1. juli kan det også købes i en print-selv-udgave.

Planlagte online workshops
Sæt X i kalenderen
Torsdag den 02.07.20 kl. 10-12
Lær at lave tegnefilm og spil

Torsdag den 02.07.20 kl. 14-16
Lav et syngende fødselsdagskort

Tilmeld jer her 
Begrænset antal pladser
Har du nogle spørgsmål?
Copyright © 2020 Scratch på dansk, All rights reserved.


Vil du ændre på hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine præferener eller opsige abonnementet på denne liste

Email Marketing Powered by Mailchimp