Copy
View this email in your browser

Sommeren er officielt ovre, og vi går ind i den første efterårsmåned – det synes vi faktisk ikke er så trist igen. For det betyder nemlig også, at vi kan fejre vores første år i Helsingør. Vi føler os stadig helt nye og WOW hvor tiden dog flyver, når man har det dejligt 💚 I denne mail vil vi introducere jer for, hvordan vores første år skal fejres, lidt MOS stemning og et tilbageblik på vores første år ✨ 

Et år i Helsingør og det skal fejres

Hold da op et fantastisk år vi har haft med alle vores skønne gæster! Det betyder også, at det fortjener en ordentlig fejring den 8. september, og I er inviterede!

Vi har stablet et event på benene lige i vores ånd 💚 Der vil blive serveret udvalgte canapeer og snacks ad libitum, 2 glas vin og/eller Martini Fiero og 2 timers livemusik med Danni Elmo. Prisen for at deltage i fejringen er 350 kr pr. person. I kan købe jeres billetter på vores hjemmeside under Reservér 🍀

Vi glæder os til en fantastisk fejring.
Reservér 1 års fødselsdagsfejring

MOS stemningen 

Mangler du inspiration i hverdagen og har du lyst til at følge med i, hvordan vi arbejder med råvarer og MOS oplevelsen, er du velkommen til at følge med på vores soicale medier Instagram og Facebook. Her poster vi skønne billeder af retter serveret i restauranten, informationer om vores levandører og hyggelige hverdagsøjeblikke.

Prøv at klikke på et af billederne herunder, og se hvad der sker!
Tryk på de nedenstående ikoner, så kommer du direkte ind på vores profil.
https://www.facebook.com/restaurantmosdanmark
Website
Instagram

Galleri fra året - og tak til alle vores skønne gæster

Vi er overvældede over, hvor hurtigt året er gået, og et stort tak skal lyde til jer alle, der har valgt at støtte op omkring Restaurant MOS. Et helt år i Helsingør fortjener også et tilbageblik på lækre retter og gode tider.
 
Kærlige hilsener,
Maria & Anders
https://www.facebook.com/restaurantmosdanmark
Website
Instagram
Copyright © 2022 Restaurant MOS, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp