Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF 
december 2018
VANUIT HET BESTUUR 
BESTE SEV'er

De eerste helft van dit seizoen zit er alweer bijna op. JO19 heeft het lastig in een zware poule, maar de jongens van JO17-1 zijn kampioen in hun poule geworden. JO15-1 vecht elke week weer voor wat het waard is en JO13-1 heeft een uitstekend eerste half jaar achter de rug en speelt vanaf januari 2019 in de eerste klasse.

Samen met Ton Jenner en zijn voetbalacademie zijn wij begonnen met een uniforme trainingsaanpak voor alle kinderen. Een jaar later zijn de resultaten te zien. De JO8-1, JO9-1, JO10-1 en JO11-1 spelen allemaal zeer verdienstelijk in de eerste klasse.

Toch is dit voor mij, als jeugdvoorzitter, niet het belangrijkste. De samenwerking met de voetbalacademie betekent vooral dat alle kinderen goede training krijgen en ook daar zien we de resultaten van. Over de gehele linie zien we bij de jeugd dat het niveau stijgt en dat de kinderen beter gaan voetballen. En met goed voetbal neemt ook het speelplezier bij de kinderen toe en daar doen we het allemaal voor! 

Ik wens u hele fijne feestdagen en veel geluk en voorspoed voor 2019.

ROB VAN DER VEER, JEUGDVOORZITTER SEV

LAATSTE NIEUWS 

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst
Op zaterdag 5 januari 2019 zijn alle leden en vrijwilligers van harte welkom op de eerste verenigingsactiviteit in het nieuwe jaar. De Nieuwjaarsbijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur.  Lees meer >

Communicatie stelt zich voor
Na de zomer is de kersverse Communicatiecommissie van start gegaan. De eerste inspanningen zijn inmiddels zichtbaar, waaronder deze nieuwsbrief. Maar wie zitten daar nu eigenlijk achter? De commissieleden stellen zich voor. Lees meer >
Algemene Leden Vergadering 18-12
Op dinsdagavond 18 december vond de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van SEV plaats. Sjoerd Koster en Herman van der Heiden werden in het zonnetje gezet. Lees meer >
DE WEDSTRIJD VAN... 
SEV1 vs Oliveo
15/12 - Het is koud en guur op het sportpark en slechts een enkeling durft het aan de beschutting van de tribune in te ruilen voor de kille lange zijde. Lees meer >
Concordia JO17 vs SEV JO17-1
15/12 - Het najaarskampioenschap was al binnen gehaald. Nu ging het er om in de laatste wedstrijd lekker te voetballen én de ongeslagenheid te behouden.
Lees meer >
Wilhelmus JO13-4 vs SEV JO13-1
15/12 - Vanaf de aftrap was duidelijk dat onze jeugd van de JO13-1 maar één doel had. Scoren! En wel zo vaak mogelijk. 
Lees meer >
HVV JO10-6 vs SEV JO10-2 
01/12 - Op een koude zaterdagochtend spelen de enthousiaste jongens van de JO10-2 een wedstrijd tegen de jongens van HVV in Den Haag.
Lees meer >
OP DE STIP 
TRAINER AAN HET WOORD
Iedere maand interviewen we een trainer van SEV. Wat is er leuk aan trainer zijn, hebben ze naast voetbal nog andere hobby’s, voor welke maaltijd kunnen we ze ‘s nachts wakker maken en wat is de kracht van hun SEV-voetbalteam. We stelden deze vragen aan de sympathieke Kenneth Wezer, trainer van de JO19-1. 
Lees meer >
PUPILLEN VAN DE WEEK
Bij elke thuiswedstrijd van SEV1 laat een van de jongste SEV-spelers zien wat hij/zij al kan. De afgelopen periode waren Pupil van de Week:

15/12 - Elias van Uden (JO10-2, foto)
01/12 - Jasper Vaessen (JO11-1)

Allebei van harte gefeliciteerd met deze prestatie! Lees meer >
SCHEIDSRECHTERSCORNER
Clubscheidsrechter Tjaard de Vries deelt in zijn maandelijkse column zijn belevenissen op het veld. Lees meer >
VELE HANDEN
SEV kan niet zonder de inzet van vele vrijwilligers en commissies. Maar wat wordt er zoal gedaan? Deze keer: de oudpapiervrijwilligers. Lees meer >
WIST JE DAT... 
Opbrengst oud papier
...de inzameling van oud papier een behoorlijke financiële bijdrage levert aan de vereniging? Het afgelopen seizoen was de opbrengst 15 volle containers = 65.000 kg papier = 6800 euro! Hartelijk dank aan Iedereen die papier heeft gebracht én natuurlijk onze oudpapiervrijwilligers!
SEV op Instagram
...SEV sinds kort een eigen Instagram account heeft? Onder de naam sevvoetballeidschendam delen we vanaf nu nieuws over de vereniging. Volg SEV vandaag nog!
Teamfoto's
...er direct na de winterstop weer nieuwe teamfoto's geschoten worden? De data waarop dit plaatsvindt communiceren we in de volgende nieuwsbrief. 
AGENDA 
02 jan - Oliebollentoernooi (o. JO8/9 - m. JO10/11)
03 jan - Oliebollentoernooi (o. JO13 - m. JO15)
05 jan - Oliebollentoernooi (o. JO17 - m. JO19)
05 jan - Nieuwjaarsbijeenkomst 16.00 uur
05 jan - Nieuwjaarswedstrijden
  • SEV oud oud - SEV oud oud (13.00 uur)
  • SEV oud - SEV (14.15 uur)
08 jan - SEV1 - DSVP1, aanvang 20.00 uur
12 jan - Trainingsweekend SEV selectie
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je (ouder/verzorger van een) lid bent van SEV
of op een andere manier betrokken bent bij onze vereniging.

SEV
Sportpark Kastelenring
Sportparkweg 4
2263 AH Leidschendam

Wil je deze berichten niet meer ontvangen?
Je kunt de instellingen aanpassen of je uitschrijven van deze lijst.
 
Email Marketing Powered by Mailchimp