Copy
Jos luet viestin mielummin selaimessa, klikkaa tästä
Uutiskirje 1/2020

Keväinen tervehdys sinulle, yhdistyksemme jäsen!

 

Olemme harpanneet mukaan digiaikaan ottamalla käyttöön sähköisen uutiskirjeen. Hyvästelemme tämän myötä vanhan lehtijulkaisumme, jonka digitaaliset uutiskirjeet jatkossa korvaavat.

Uutiskirje toimitetaan suoraan sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Kirjeen kautta saat tuttuun tapaan säännöllisiä muistutuksia tapahtumistamme sekä tietoa ja hyödyllisiä vinkkejä karavaanitoimintaan.

Keräämme uutiskirjeistämme myös arkiston, joten kaikki uutiskirjeet löytyvät tulevaisuudessa myös verkkosivuiltamme: http://www.sfckeskiuusimaa.fi/

Aiheina tässä uutiskirjeessä:

Puheenjohtajan terveiset
 

Kevät on ollut varsin hiljainen Sydänlammella muutamia kausipaikkalaisten käyntejä lukuun ottamatta. Uudenmaan rajojen sulkeuduttua alue on ollut täysin autiona.

Korona on koetellut matkailuelinkeinoa varsin kovakouraisesti. Se on kouraissut myös SFC:n jäsenyhdistysten alueita. Etenkin alueita, joiden toiminta ei ole perustunut laajemmalti kausipaikkoihin, vaan enemmänkin satunnaisiin kävijöihin.
Kokoontumisrajoitusten takia Yhdistyksen kevätkokous jouduttiin peruuttamaan aiotusta 18.05.2020. Valtioneuvoston lievennettyä kokoontumisrajoituksia kesäkuun alusta lähtien 10 hengestä 50 henkeen, yhdistyksemme hallitus on päättänyt kokouspäiväksi maanantain 08.06.2020. Paikka ja kellonaika ovat samat kuin aiemmin ilmoitettu.

”Petankki”– ja Juhannus-treffit toteutetaan siten, että turvallisuusmääräyksiä noudatetaan mm. turvaetäisyydet huomioiden. Kaikki ohjelmat tapahtuvat ulkotiloissa.

Koronaepidemiasta johtuvat rajoitukset vaikuttavat varmaankin tänä kesänä kotimaan matkailua lisäävästi. Sydänlammella kannattaa poiketa. Ympäristössämme on runsaasti hyviä, laadukkaita tutustumiskohteita ja tapahtumia.

Olemme nyt siirtyneet tiedottamisessa uuteen aikaan siirtäen jäsenviestintämme yhdistyksen nettisivuille. Samalla lopetimme SFC kuutosten toimittamisen. Lehden sijaan tulemme jatkossa lähettämään jäsenistölle sähköpostilla uutiskirjeen, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeet ovat luettavissa myös nettisivuiltamme.

Jos et siis vielä ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi jäsenrekisteriin, tee se nyt. Näin varmistat uutiskirjeen saannin suoraan sähköpostiisi.

Hyvää kesää kaikille!

Toivoo Tuomo

Sydänlampi on avattu 14.05.2020


Koronaepidemian vuoksi Sydänlammen virkistysalue on pidetty suljettuna poikkeusolojen ajan 13.05.2020 asti. Virkistysalue on avattu retkeilijöiden käyttöön jälleen 14.05.2020. Kehotamme kuitenkin kaikkia jäseniämme huomioimaan hallituksen ohjeistukset noudattamalla turvaetäisyyksiä muihin retkeilijöihin sekä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta.

Yhdistykselle uudet verkkosivut


Keski-Uudenmaan karavaanareiden verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksen myötä voimme palvella yhdistyksemme jäseniä entistä paremmin. Tutustu modernisoituihin sivuihimme oheisen painikkeen kautta.
Sivujen uudistuksen toteutti järvenpääläinen Preeriapingviini Oy.
 
TUTUSTU UUSIIN VERKKOSIVUIHIMME

Tulevat tapahtumat


Alla näet listattuna tulevia kevään ja kesän tapahtumiamme, joihin sinä voit yrityksemme jäsenenä osallistua. Klikkaa tapahtuman nimeä ja lue lisätietoja sivuiltamme. Lämpimästi tervetuloa!
Juhannustreffit 18.06.2020 - 21.06.2020 →
Toivotamme aurinkoisia retkipäiviä!

Terveisin,
SF-Caravan Keski-Uusimaa ry:n väki
SF-Caravan Keski-Uusimaa Facebookissa SF-Caravan Keski-Uusimaa Facebookissa
SF-Caravan Keski-Uusimaa ry

Osoitelähde: SF-Caravan Keski-Uusimaa ry jäsenrekisteri
muokkaa tietojasi | poistu postituslistalta

Tietosuojaseloste
Copyright © 2020

Email Marketing Powered by Mailchimp