Copy
View this email in your browser
Roomse roddels en katholiek sensatienieuws
RK Boulevard onthult aan de hand van opmerkelijke en bizarre feiten, halve waarheden, achterklap, ongefundeerde beweringen, ironie, humor en totale fictie wat er leeft achter de schermen van katholiek Nederland. Enkele highlights van de afgelopen week.

'Hoofdredacteur Katholiek Nieuwsblad verwekte kind bij eigen directeur'
De positie van Anton de Wit, de begin dit jaar in opspraak geraakte hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad, lijkt onhoudbaar te worden. RK Boulevard onthulde 19 oktober nieuwe en schokkende details over zijn buitenechtelijke relatie met Patricia Kager, directeur van de krant. De Wit werd mede hierom samen met haar in januari ontslagen, zonder dat het bestuur van het weekblad de ware redenen naar buiten bracht.

Bisschop van Roermond dankzij Esmay Jansen 
Op 10 oktober werd om 12.00 uur gelijktijdig in Rome en Roermond bekendgemaakt dat deken Harrie Smeets van Venray aantreedt als opvolger van bisschop Frans Wiertz die vorig jaar december terugtrad vanwege het bereiken van de 75-jarige leeftijd. Daarmee kwam een einde aan de grote onzekerheid in het Limburgse diocees. RK Boulevard bracht drie dage later aan het licht dat de nieuwe KRO-ster Esmay Jansen een doorslaggevende rol speelde bij deze bisschopsbenoeming.

  
 
Copyright © RK Boulevard, All rights reserved.

Contact: mail@rkboulevard.nl.
E-mail aanpassen of uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp