Copy

Ammophila-Nieuws November 2020


Beste <<First Name>>
 
Veel activiteiten hebben we niet door kunnen laten gaan door de nieuwe verscherpte maatregelen rondom Corona en dat gaat ook gelden voor de maand november. Wel kunnen er online activiteiten plaatsvinden. Hieronder lees je er meer over.
  • Online zingen met Lien, dinsdagavonden 20.00-21.00 uur 
  • Livestream concert Lien met band, 20 november om 20.00 uur
  • Vragenlijst Creatives for Climate website voor een project onderzoek van bewoonster Maya.
We wensen je alle goeds en gezondheid toe.
 
* Vernieuwde website. We nodigen je uit een kijkje te nemen op onze vernieuwde website www.ammophilafoundation.org/www.ammophilafoundation.org/ , die aangevuld is met nieuwe bewoners en een nieuw kopje nieuws met daaronder ons archief om terug te kijken.
 
wel even doorscrollen
Online zingen met Lien, dinsdagavonden 20.00-21.00 uur 
Op dinsdagavonden samen zingen. Mantra's en liederen uit de hele wereld. Eenvoudige herhalende teksten. Gewoon zingen, geluid laten stromen, zo natuurlijk als het is. Zing je mee? Meld je bij haar aan: lien@liencornelissen.nl 

Meer/more info: www.laatjeziencoaching.nl
Livestream concert Lien met band, 
20 november om 20.00 uur 
Op 20 november speelt Lien haar Nederlandstalige liedjes. Kleinkunstige liedjes bewerkt tot prachtige bandversies. En ze kan het vast niet laten om ook solo liedjes te spelen. Via livestream op Facebook. Begeleid door Dylan Siemerink op drums en Peter Süoss op bas. Lien zal ook nieuwe nummers gaan spelen!
Wees erbij! En geeft met gulle hand, dat houdt de kunsten in stand. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we in deze tijd zonder optredens en inkomsten door kunnen blijven repeteren en werken aan nieuw materiaal. Ga op 20 november om ietsje voor 20.00 uur naar Facebook naar onze pagina Lien of naar mijn persoonlijke pagina Lien Cornelissen. Daar vind je de livestream!

Zie ook het  Facebook evenement: https://fb.me/e/3ueNWnubm
Vragenlijst Creatives for Climate website
voor een project onderzoek van medebewoonster Maya.
Beste nieuwsbrief lezers,

Ik ben momenteel bezig met een school project in samenwerking met Creatives for Climate(https://creativesforclimate.co). Samen met mijn teamgenote ben ik hun nieuwe website aan het opbouwen. Hopelijk kunnen jullie ons helpen door het beantwoorden van wat vragen over de oude website. 
Zo werken we samen aan een creative en betere wereld.
https://forms.gle/4JEZKLL7q5njY5Qp9
Bij voorbaat dank,

Maya en Noa
Facebook
Website Ammophila
Email
Copyright © 2020 Kunstenaarshuis Ammophila, All rights reserved.

website:   https://ammophilafoundation.org

Je kunt hier  je gegevens veranderen of  je uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp