Copy

 

Januarihälsningar - Tammikuun kuulumiset

God fortsättning på det nya året 2021!
Helgerna är bakom oss och vi hoppas alla hunnit ladda batterierna och är redo för nya tag. Turismteamet bearbetar som bäst kartan och broschyren samt planerar allt vad som komma skall, såsom webinarier, marknadsföring och samarbetsmönster. Läget är ju fortfarande ganska utmanande och osäkert, men vi hoppas det lättar mot våren. Ett som i allafall är säkert är att det förutspås en fortsatt livlig inrikesturism och att skärgården är en lockande destination. Nu är det ett ypperligt läge för envar att se över sina tjänster och produkter, kanske komma på helt nya idéer och fundera på marknadsföring och kommunikation. 
Ifall du inte anmält dig med i våra tryckalster, så kan du nu anmäla dig till vårt marknadsföringssamarbete för år 2021, vilket betyder nätsynlighet och användarrätt till vår Doerz- nätbutik (dessa två ingår automatiskt ifall man är med i broschyren och/eller kartan). Mer info och anmälningsblanketten hittar du HÄR. 
Om du vill få tips och sparring gällande Doerz-nätbutiken kan du kontakta Viveca: viveca.smeds-aalto@pargas.fi.

Snöiga vinterhälsningar

Turismteamet

(Mer aktualiteter under fotografiet)

 

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2021!
Pyhät ovat takanapäin ja toivottavasti kaikilla on patterit ladattuna uusia kujeita varten. Matkailutiimi työstää karttaa ja esitettä, sekä suunnittelee kaikkea mitä tämä tuleva vuosi voi tuoda tullessaan, webinaareista markkinointiin ja yhteistyökuvioihin. Tilannehan on edelleen aika haastava ja epävarma, mutta toivomme että kevättä kohden alkaa helpottumaan. Se ainakin tiedetään että kotimaanmatkailun odotetaan jatkuvan vahvana trendinä ja saaristo houkuttelevana matkakohteena. Nyt onkin hyvä aika miettiä palvelu- ja tuotetarjontaa ja ehkä keksiä uusiakin ideoita sekä suunnitella niiden viestintää ja markkinointia.
Ellet ole ilmoittautunut mukaan painotuotteisiimme, niin voit nyt ilmoittautua mukaan vuoden 2021 markkinointiyhteistyöhön, joka sisältää nettinäkyvyyden ja Doerz-nettikaupan käytön (nämä kaksi sisältyy automaattisesti, mikäli olet mukana kartassa ja/tai esitteessä). Lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ.
Jos haluat sparrausta ja vinkkejä Doerz-nettikauppaan liittyen, ota yhteyttä Vivecaan viveca.smeds-aalto@parainen.fi.

Lumisin pakkasterveisin,

Matkailutiimi

(Lisää ajankohtaisuuksia kuvan alla)
 

Aktuellt - Ajankohtaista

  • Har du produkter som lämpar sig till försäljning hos researrangörer? Läs mer om b2b-webbinariet och anmäl dig här / Onko sinulla matkanjärjestäjille myyntiin sopivia tuotteita? Katso lisää b2b -webinaarista ja ilmoittaudu täältä
  • Coastal Bootcamp-projektet ordnar varje tisdagmorgon i mars och april virtuella kaffeträffar med olika teman. / Coastal Bootcamp-hanke järjestää tiistaisin helmi- ja maaliskuussa virtuaaliset aamukahvit eri teemoilla. 
  • Hälsningar från KulTa-projektet / KulTa-hankeen terveiset.
  • Rural Finland II uutiskirje - lue mm. heidän webinaarikiertueestaan sekä ruokamatkailukilpailusta (endast på finska).
  • 27.1.2021 klo 9.30-16. Lomalaidun ry:n ja MTK:n järjestää Tehdään Tulevaisuus Yhdessä hybridi-tapahtuman. Maaseutu- ja ruokamatkailua yhdistävän ja tulevaisuuteen katsovan teemapäivän kohderyhmänä maaseudun matkailu- ja ruokamatkailuyritykset. Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille ilmoittautuneille. Lue lisää täältä. (endast på finska).

 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2019 Pargas Stad - Paraisten kaupunki, All rights reserved.

Rantatie 28
21600 Parainen
visit@pargas.fi
0400 117 123

www.visitpargas.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Visit PargasParainen · Rantatie 28 · Pargas 21600 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp