Copy
NIEUWSBRIEF - OKTOBER 2019

Nieuw: Secure Base Leadership Trail naar Zuid-Spanje van 15 t/m 19 april met Jeen de Spa

Bent je klaar om je potentieel als leider meer dan ooit aan te spreken? Je slagkracht te vergroten in het team, uw organisatie en bij uw klanten?

Sneller dan ooit moeten organisaties kunnen inspelen op ontwikkelingen in de technologie, samenleving en markt. Dat vraagt niet alleen veel van uw leiderschap en vermogen tot samenwerken. Ook de veranderbekwaamheid, -bereidheid en veerkracht van uzelf en van uw mensen worden steeds vaker op de proef gesteld. Wat vandaag speelt is niet op te lossen met met het rationele weten alleen. Er wordt iets anders gevraagd in leiderschap.

Leer hoe je het beste uit jezelf, je mensen en uit de organisatiecultuur haalt met deze Secure Base Leadership Trail.

Klik voor meer informatie over het programma
Jeen de Spa over Secure Base Leadership:

"In de komende tijd schrijf ik elke maand een blog over mijn vele ervaringen met het invoeren van Secure Base Leadership. Zoals op dit moment bij Holland Casino. Hoe pak je zoiets aan? Hoe verknal je het? Wat kan deze visie betekenen bij zelfsturende teams of agile invoeren? Met tips, tricks, cultuur en andere factoren van belang."

Lees hier het eerste deel over Secure Base Leadership

Last Call 11 oktober:  Dagcursus Filosofie "Laat je niet van de wijs brengen"

Wijsheid ontstaat als we onze manier van denken durven te onderzoeken. Dat kan vrij eenvoudig door onze manier van denken eens tegen het licht te houden met hulp van filosofen die ons daarin zijn voorgegaan. Deze dag laten wij ons inspireren door wijsheid uit het Oosten en het Westen, van de Stoïcijnen tot en met Spinoza. Filosofie helpt ons bij kiezen, richting bepalen, reflecteren, onderzoeken en logisch nadenken. Dat doen we om gemoedsrust en vreugde toe te voegen aan ons eigen leven.

Voor 11 oktober hebben we nog 4 plaatsen. De volgende datum is 10 januari. 

Koop hier je ticket 

 

Uitdagende leiderschapsreis voor (beginnende) managers en ondernemers in de prachtige Alpujarras van Zuid-Spanje

Je wilt als persoon en professional richting de toekomst gefundeerde stappen nemen. Misschien loop je vast en wil je met praktische tools aan de slag. Samen kijken we naar jouw situatie, je strategie, competenties of persoonlijke drijfveren. We kijken naar jouw persoonlijk leiderschap, je belemmeringen hierin; waar loop je vast. Het is een persoonlijk traject wat voor iedere deelnemer verschillend is. Binnen een vertrouwelijke en veilige setting deel je ervaringen en coach je elkaar. Je komt terug met nieuwe energie, inzichten en kaders waaruit je verder kunt ontwikkelen en ondernemen. 


OPBRENGSTEN

  • Versterking van persoonlijke kracht.
  • Effectief communiceren.
  • Assertiviteit: je weet beter en bewust keuzes te maken die bijdragen aan jouw doelen.
  • Helderheid in je drijfveren en welke talenten je verder wilt ontwikkelen.
  • Meer duidelijkheid in je strategie, missie en visie.
  • Belemmerende overtuigingen omzetten naar effectieve gedachten.
Klik voor meer informatie over deze reis.

Start inschrijving Succesvol Opvolgen in het Familiebedrijf

"Voor elk familiebedrijf is het van belang om te blijven vernieuwen. Samen krijgen we voor ogen welke kant je op wilt met jouw organisatie en welke stappen er nodig zijn.

 In 7 effectieve stappen groeien als ondernemer waardoor je het familiebedrijf creëert dat je voor ogen hebt.
 Minder werken en meer verdienen door te focussen op dat wat belangrijk is
  De training bevat 8 trainingsdagen van 9.30 tot 16.30 uur, 7 persoonlijke coachgesprekken, 1 gesprek met business coach en 2 telefonische coachgesprekken.

Start op 11 februari 2020

Klik hier voor informatie over de opleiding 'succesvol opvolgen' in het familiebedrijf.

Outdoor Adventure Schotland: ga mee op 2 mei en zet hier je tentje op!

Een stoere en spannende reis voor iedereen die de natuur van de Schotse Hooglanden in al haar puurheid wil ervaren. De ongerepte en rauwe natuur van de Schotse Hooglanden nodigen je uit om lekker los te komen van je beeldscherm, telefoon en dagelijkse routines.

Kanoën, bergwandelen, vliegvissen, walvissen spotten, archery en uiteraard heerlijke whisky’s proeven. Kortom “men-stuff” in een betoverende omgeving. We slapen afwisselend in de wilde natuur, maar ook in diverse accomodaties. Deze reis laat een een onuitwisbare indruk achter!

Tip: ook fantastisch als vader/zoon week.

Heb je vragen over deze unieke en avontuurlijke reis?

Lees hier meer..

Sporten en genieten in Portugal met Mirjam: nog 2 plekjes in april. Nieuwe datum: 9-13 september 2020


Laat de drukte en spanningen even voor wat ze zijn. In het zachte klimaat van Portugal gaan we lekker met onze “Body en Mind” aan de slag. Het programma bestaat uit een ideale mix van diverse bewegingsvormen en ontspanning: Pilates, FreshBalance, wandelen en ontspanningsoefeningen. 

Daarnaast is er alle ruimte om te luieren of om een goed gesprek te voeren. De maaltijden worden met veel liefde en passie op een authentieke, pure en biologische wijze geserveerd. Alles met oog voor kwaliteit. Geniet van de gastvrijheid, het heerlijke eten en laad jezelf helemaal op.

Lees het dagprogramma hieronder voor meer info

Klik hier voor de volledige beschrijving.


 
Impact Trails | Raadhuisstraat 44 | 1474 HJ  Oosthuizen

info@impacttrails.nlwww.impacttrails.nl

06-41370118


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
IMPACT TRAILS · Raadhuisstraat 44 · Oosthuizen 1474 HJ · Aaland Islands

Email Marketing Powered by Mailchimp