Copy

Zorg goed voor jezelf....juist in deze tijd.

Na de eerste week waarin alles anders loopt dan we gewend zijn heb ik nagedacht over hoe ik het voor jullie iets makkelijker kan maken en wat ik voor jullie kan doen. Ik benut de kans om jullie via deze nieuwsbrief advies te geven over hoe je thuis je huid goed verzorgt met de heerlijke AVEDA producten. Zorg ook in deze tijd dat je goed voor jezelf en voor je huid zorgt, misschien heb je zelfs wel meer tijd om jezelf en je huid eens extra te verwennen. 

 

Want

Kun jij de deur niet uit omdat je tot de risicogroep behoort, misschien wel het virus onder de leden hebt, in quarantaine zit of omdat de serie die je aan het volgen bent zo spannend is...........???

Met liefde bezorg ik AVEDA producten binnen een straal van vier kilometer GRATIS bij je thuis. Vanzelfsprekend neem ik hierbij de nodige voorzorgsmaatregelen en volg ik de adviezen van het RIVM voor wat betreft afstand nemen en handen wassen. Daar kun je van op aan.


Woon je verder weg? Dan maak ik er een mooi pakketje van en krijg je er twee samples bij cadeau.

De website werkt op dit moment niet, maar er wordt hard aan gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op orde te krijgen. Bestellingen kunnen tot die tijd gedaan worden via:
baltussenilse@gmail.com of via 06 49 71 82 94.

Heb je vragen of wil je iets bestellen? 
Bel me, stuur een app of mail me wat ik voor je kan betekenen, ik help je met plezier.

 

Voorkom uitdroging van je handen

Van het RIVM krijgen we het advies om wat vaker onze handen te wassen of te desinfecteren. AVEDA heeft hier de heerlijke Rosemary Mint Hand and Body wash voor, verkrijgbaar in 50 ml, 250 ml of in een literverpakking. (nu voor € 6,75,  €18,-  € 54,- ). De Rosemary Mint Hand and Body wash heeft een verkwikkend aroma.

Alle producten ook nu met 25% korting.

Misschien gebruik je liever een gewoon stuk zeep? Dan heeft AVEDA de Rosemary Mint Soap Bar, verkrijgbaar voor € 12,- , ook weer voordelig dankzij de 25% korting.

Voelen je handen na al dat wassen droog aan? Verwen je handen met de heerlijke handrelief van AVEDA. De handrelief voorkomt uitdrogen en kloven en is verkrijgbaar in 40 ml en in 125 ml. (respectievelijk €6,75 en €23.25).
Wil je deze handrelief voor jezelf of gun je een ander deze heerlijke crème gewoon als verrassing?
Bel of stuur een app naar 06-49718294 of mail naar baltussenilse@gmail.com.

Of kun je toch lekker even naar buiten?

Besluit je om lekker een wandeling te maken buiten. Let erop dat je voldoende afstand houdt. Het advies is om minimaal 1,5 meter afstand te bewaken, maar vergeet de kracht van de zon niet. Door de koude oostenwind voel je niet het effect van de UV-straling. De komende dagen is de UV-index 3. Zaak dus om je gezicht goed te beschermen met een zonnefilter.

AVEDA heeft hiervoor de
Daily Light Guard SPF 30, een hele fijne crème. Zuinig in het gebruik. Nu, dankzij de 25 % korting, voor slechts € 34,50.
Wil je je huid goed beschermen met deze veilige filtercrème?
Bel of stuur een app naar 06-49718294 of mail naar baltussenilse@gmail.com.
 
Ik wens je een goede gezondheid. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
Twitter
Facebook
Website

Deze nieuwsbrief ontvang je omdat je belangstelling hebt in mijn diensten en producten van Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen.

Mailing address is:
baltussenilse@gmail.com
Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen
Rijnenberghof 21
6952HP Dieren
Tel:0649718294

You can
update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Praktijk voor Huidverzorging Ilse Baltussen · Rijnenberghof 21 · Dieren, 6952HP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp