Copy
Se denne mail i browser
Nyhedsbrev
August 2022

Velkommen tilbage!

Sommerferien er ved at være forbi, vi håber I har nydt det og er klar til hverdagen igen 🌞


Ebilag stopper med at virke i Navision Stat, hvis I ikke er på NS9.8 eller højere!


Nemhandel-teamet har netop annonceret, at de fra medio august ikke tillader UDDI-opslag (og dermed også afsendelse af Ebilag) hvis I bruger en gammel version af OIORASP (min. version 3.0.0)

Det betyder, at hvis I kører på en lavere Navision Stat end version 9.8, så vil I ikke kunne sende Ebilag fra medio august.

Hvis I er i tvivl, hjælper vi jer gerne med at undersøge hvilken Navision Stat version I kører på.
Kontakt os for hjælp her

Navision Stat 11 - DBWS integration


Mandag d. 31. oktober 2022 frigives Navision Stat 11 og vi glæder os meget til at introducere jer til de mange nye funktioner, som også følger med den nye version.

Med Navision Stat 11 følger bl.a. den nye Collection Management (NETS) og Payment Management (Betalingsmodul) version 5.0 fra Continia. Det er især relevant for de af jer, der fortsat benytter jer af API løsningen.

I skal hurtigst muligt omstilles til Danske Bank WebService - DBWS.


Hvordan ser jeg om jeg benytter API eller DBWS?


Den hurtigste måde at tjekke om I benytter API eller DBWS er ved at åbne FF3 bankkontokortet, under panelet "Betaling" – feltet "Bankkode".

Hvis bankkoden står til DB benytter I stadig API løsningen:
Har I behov for hjælp til omstillingen er I velkommen til at kontakte supporten på support@mdcnordic.com.
I Navision Stat findes en funktionalitet som kaldes DDI - Decentral Digital Indrapportering

DDI-løsningen er en mulighed for, at decentrale brugere, som måske i dag sender Excel ark til økonomiafdelingen, selv kan taste salgsbilagene i Navision, men hvor de ikke kan bogføre dem.

De decentrale brugere i institutionen får generel læseadgang til alle moduler i Navision Stat, mens de som hovedregel ikke har adgang til at bogføre.
Læs mere om Månedens Modul

MDC Nordic er fusioneret Embrace-it ERP

Vi har benyttet sommerperioden til at udvide med konsulenthus og software udviklingspartner.

Pr 1. juli 2022 er Embrace-it ERP fusioneret med MDC Nordic ApS. 

MDC Nordic har siden 2016 har serviceret den danske stat, store dele af selvejesektoren og strategiske kunder inden for den finansielle sektor og medicinalindustrien. 

Det har igennem en del år været et strategisk mål for os at brede vores kompetencer mere ud, hvilket vi med inkluderingen af Embrace-IT ERP nu får mulighed for.

Embrace-it ERP indgik, som en del af embrace-it gruppen, som specialiserer i SaaS-produkter og softwareudvikling, med medarbejdere over hele verden.

Med et øget strategisk fokus på bl.a Navision Stat, vil MDC Nordic og embrace-it gruppens kunder få tilgang til en bredere vifte af kompetencer inden for hele it-service spektret. Dette være sig lige fra managementrådgivning og bogføring, til it-udvikling og andre specialiserede it-services.

Vi søger derfor nye medarbejdere

Som et led i vores udvidelse er vi på udkig efter en række ressourcer - fra forretningskonsulenter, projektledere og supportere til adminstrative medarbejdere. Derfor er vi meget interesseret i at høre fra personer, gerne med kendskab til Navision Stat, Business Central eller Microsofts platforme, som kunne tænke sig at være en del af landet største specialiserede konsulenthus inden for Navision Stat og Business Central.

Kender du nogen, som kunne være interesseret i at arbejde sammen med os, så bed dem sende os en uopfordret ansøgning til HR@mdcnordic.com.

support@mdcnordic.com
+45 53 56 53 53

MDC Nordic A/S     |     Blokken 15, 3460 Birkerød     |     Denmark

© 2022 MDC Nordic
Du modtager denne email, da du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Opdater din profil eller Afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp