Copy
Nieuwsbrief november 2021
Eyecons
Eyecons
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Coronamaatregelen per 6 november
Naast de basisregels zijn er voor de binnensport extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gaan in per 6 november.  Op zaterdagen zullen we het aantal mensen dat de coronatoegangspas controleert gaan uitbreiden, voor de doordeweekse dagen zoeken we nog naar een oplossing. Als je mee wilt helpen bij het controleren, horen we dat graag! Je kan je hiervoor aanmelden bij Josien Leurdijk, Frank de Wit of Christiaan Hoffman.
De regels zoals die vanaf zaterdag 6 november gelden zijn:
  • Iedere sporter/supporter van 18 jaar en ouder moet een geldige QR-code kunnen laten zien bij het betreden van de Kruisboog;
  • Uitzondering hierop zijn: vrijwilligers in functie (trainers, scheidsrechters, coaches, tellers, barvrijwilligers, etc.) en eredivisiespelers;
  • In de bar en voor toeschouwers bij eredivisiewedstrijden geldt dat iedereen vanaf 13 jaar en ouder een geldige QR-code moeten laten zien.
protocol-verantwoord-sporten-v04112021-1.pdf (nocnsf.nl)
 
Uitstel Algemene Ledenvergadering
 
In verband met het ontbreken van de financiële stukken zal de ledenvergadering van 24 november worden uitgesteld. We verwachten de laatste nota’s van de gemeente eind november, dan kan de accountant de jaarrekening opmaken. Vervolgens kan de kascontrolecommissie aan de slag. Daarna is de ledenvergadering aan zet. We hebben als datum hiervoor woensdag 12 januari vastgesteld.

Wel organiseren we op 21 december een avond over de professionalisering.

Er zijn op dit moment een aantal werkgroepen aan de slag en die zullen op 21 december hun bevindingen presenteren aan de leden.
Inspirerende sessie met sportpedagoog
Vrijdag 29 oktober is er door de Sportpedagoog vanuit de gemeente Houten een sessie voor onze jeugdtrainers georganiseerd om handvatten te geven om meer plezier uit trainingen te halen en plezier te geven. Het was een leuke avond waarbij er veel interactie was ook tussen ervaren en de startende trainers. De sportpedagoog zal de trainers met individuele hulpvragen en een vervolgsessie blijven ondersteunen.

Zaalwacht

Om de wedstrijd dagen wat soepeler te laten verlopen is er vanaf 6 november weer een zaalwacht functie ingevoerd op de zaterdag. Dit zal door de seniorenteams die thuis spelen worden ingevuld. In de ochtend hebben we al een enthousiaste groep met Hosts die het openen en opstarten van de zaal en de bar organiseren en ook de invulling van het zaalrooster controleren. Voor de rest van de dag zal de zaalwacht zorgen voor:
 
-ontvangst teams
-coördinatie zaalrooster
-aanspreek punt voor vragen
-Waar nodig kan de zaalwacht assistentie verlenen voor het scannen van QR codes. Omdat dit nu meer van ons vraagt zullen we dit voorlopig op een ander manier gaan invullen.
 
-De zaalwacht is NIET verantwoordelijk voor opbouwen van velden. Dat blijven alle teams zelf doen!

 
Het schema voor de zaalwacht zal met de teams worden gecommuniceerd

Enthousiaste recreantenleden gezocht
Recreanten Mix 1 is op zoek naar dames! Ben of ken je een dame die het leuk zou vinden om in een leuk, sportief en fanatiek team te spelen? Laat het weten aan de werkgroep recreanten! recreantenwerkgroep@taurusvolleybal.nl

Vertrouwenscontactpersoon
Afgelopen seizoen is Wytze Bijleveld bereid gevonden om, naast Doesjka Hoogewoud, bij Taurus als vertrouwenscontactpersoon te fungeren. Hij zal bij de ledenvergadering van 21 december aanwezig zijn om kennis te maken en zich voor te stellen. Wij zijn heel blij met zijn komst!

Leden voor de Barcommissie gezocht
In de vorige nieuwsbrief heeft Christiaan Hoffman zichzelf voorgesteld als nieuwe voorzitter van de Barcommissie, omdat hij zijn werk graag samen met anderen doet, zijn we nog op zoek naar leden voor de Barcommissie. Ben of ken je iemand? Neem dan contact op met Christiaan via barcommissie@taurusvolleybal.nl

Taurus en Volt4u
Wil je een start maken met het opwekken van je eigen energie? Wil je besparen op je energieverbruik of heb je een hoge energierekening? Wil je graag zonnepanelen op je eigen dak laten installeren? Dan is dit een interessante actie voor jou.
Taurus en Volt4U zijn een actie gestart voor het plaatsen van zonnepanelen op eigen dak voor inwoners uit de gemeente Houten. Via deze actie ontvang je een scherpe en vrijblijvende offerte en je ondersteunt Volleybalvereniging Taurus. Deze actie loopt van 01 november 2021 t/m 15 juni 2022.
Waarom meedoen?
• Je wekt zelf je stroom op met behulp van zonne-energie.
• Je energierekening daalt.
• Na een bezoek aan huis en gedegen advies weet je precies wat er mogelijk is op jouw dak.
• Jij bepaalt aan de hand van de offerte of je tot bestelling overgaat
• Achtergrondinformatie over zonnepanelen, technische zaken zijn te vinden op de website van Volt4U

Inschrijven? Kijk op: Zonnepanelen op het dak???? - Taurus (taurusvolleybal.nl)

Trainer H6 gezocht: Versgebakken appeltaart voor de nieuwe trainer van Heren-6!
Je kent ze vast wel, die jongens van Taurus Heren 6! Je kunt ze bijvoorbeeld zien als trainers bij de jeugd, bij het QR-codes scannen, in de barcommissie en bij de ICT. Super actief en supergezellig dus!

Heren 6 is een leuk team met beginnende tot gevorderde volleyballers. Momenteel verzorgt Heren 2 de trainingen. Dit doen ze volgens een schema om een toch een bepaalde lijn in de trainingen te krijgen. Toch willen we (herenwerkgroep en Heren-6) proberen om een vaste trainer te vinden voor deze groep. De training is op dinsdag van 20.30-22.15 h

Bij deze dus een oproep om je te melden bij de herenwerkgroep@taurusvolleybal.nl als je denkt hier een bijdrage te kunnen leveren. 

We zoeken iemand die beginnende volleyballers de basis bij kan brengen en op leuke manier het team samenspel kan verbeteren. Denk jij Taurus hiermee te kunnen helpen dan horen we dat graag, er is natuurlijk altijd ondersteuning mogelijk. Het is ook een optie om dit met een tweetal op te pakken.
 
Naast de trainers vergoeding is er nog een reden om je te melden: De heren werkgroep bakt verse appeltaart voor degene die op de dinsdag dit team wil begeleiden!

 
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybalvereniging Taurus · Kruisboog 15 · Houten, Ut 3994 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp