Copy
Nieuwsbrief januari 2022
Eyecons
Eyecons
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website

Vanaf deze week mag er weer binnen gevolleybald worden in de sporthal! We gaan weer trainen volgens het standaard rooster. Deze vinden jullie via Trainingsrooster-17-Januari-2022.pdf (taurusvolleybal.nl) en op de site.

Wel zijn er aan het sporten een aantal regels verbonden: 

 • Mondkapjes: draag binnen, tenzij je aan het sporten bent, een mondkapje.
 • Coronatoegangsbewijs: voor binnensport is een coronatoegangsbewijs voor 18 jaar en ouder verplicht. Het coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor: 
  - Vrijwilligers op de sportlocatie. Dit betekent dat vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
  - Spelers in de Eredivisie. 
 • Wedstrijden: helaas is het nog niet mogelijk om de competitie ter herstarten. Wel kunnen er onderlinge wedstrijden op de club gespeeld worden, door jeugd en senioren. 
 • Publiek: toeschouwers zijn niet toegestaan, niet bij trainingen en niet bij onderlinge wedstrijden. 
 • Kleedkamers, toiletten en douchen: hier kun je gewoon gebruik van maken. 
 • Quarantaine: de quarantaineregels zijn ook aangepast. Iedereen met een boosterprik van minimaal een week oud of wie korter dan acht weken geleden corona heeft gehad, hoeft niet in quarantaine na nauw contact met een besmet persoon.  
Competitie, hoe verder? 
Het is op dit moment nog niet duidelijk per wanneer er competitie gespeeld kan worden. Omdat alle teams wel sinds maandag 17 januari kunnen trainen, gaat de Nevobo de wedstrijden alvast in het schema zetten en daarna zullen dan ook scenario’s doorgegeven worden waarmee de competitie dan opgebouwd zal worden en tot wanneer deze gepland wordt. 

We hopen op dinsdag 25 januari meer duidelijkheid hierover te krijgen. 
Wij gaan vooruitlopend hierop alvast de fluit- en telbeurten en bardiensten indelen.

Dit betekent dat  leden ingedeeld kunnen worden zodat we dat schema klaar hebben staan als de competitie daadwerkelijk mag starten. We gaan hierbij van het scenario uit dat we 29 januari weer met de competitie starten, dat is het meest optimistische scenario.

Iedereen kan zijn of haar roosterwensen kenbaar maken aan de roostermaker via onderstaande links. 
Dit is de link voor het bardiensten en deze link is voor de wedstrijdtaken.


We zoeken ook weer mensen om het CoronaToegangsBewijs te controleren, meld je hiervoor aan bij Josien Leurdijk (josien.leurdijk@taurusvolleybal.nl).
Algemene ledenvergadering woensdag 12 januari

Op woensdag 12 januari heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Deze vergadering stond volledig in het teken van de financiële verantwoording over de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021. De kascommissie bestaande uit Gert Jan Radstaake en Pieter de Wit heeft de stukken uitgebreid bestudeert en de leden geadviseerd om decharge te verlenen. De penningmeester heeft de jaarstukken toegelicht en er is met algemene stemmen decharge verleend. Helaas zijn we vergeten om een nieuwe kascommissie te benoemen. Gert Jan heeft twee jaar in de kascommissie gezeten en daarvoor zal een nieuw lid aangewezen moeten worden. We verzoeken geïnteresseerden zich te melden bij de secretaris via secretaris@taurusvolleybal.nl!

Ook zoeken we nog twee leden die aanwezig waren om de notulen te controleren, leden die dit willen, kunnen zich ook melden bij de secretaris.
Enthousiaste recreantenleden gezocht
Bij de recreanten mixteams wordt gezocht naar dames! Ben of ken je een dame die het leuk zou vinden om in een leuk, sportief en fanatiek team te spelen? Laat het weten aan de werkgroep recreanten! recreantenwerkgroep@taurusvolleybal.nl

Vertrouwenscontactpersoon
Afgelopen seizoen is Wytze Bijleveld bereid gevonden om, naast Doesjka Hoogewoud, bij Taurus als vertrouwenscontactpersoon te fungeren. Hij heeft zich bij de ledenvergadering van 21 december voorgesteld. De vertrouwenscontactpersonen zijn te bereiken via: vcp@taurusvolleybal.nl

Leden voor de barcommissie gezocht
We zijn nog steeds op zoek naar leden voor de barcommissie! Ben of ken je iemand? Neem dan contact op met Christiaan via barcommissie@taurusvolleybal.nl

2 bestuursleden gezocht: voorzitter en bestuurslid communicatie en sponsorzaken
In september heeft Ingrid Goris aangegeven te stoppen met het bestuur, we willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet!
Josien Leurdijk heeft aangegeven aan het eind van het seizoen het bestuur te gaan verlaten. Dit betekent dat we op zoek zijn naar twee nieuwe bestuursleden. We zijn op zoek naar een voorzitter. Na het vertrek van Nicole Teeuwen heeft Josien deze rol tijdelijk op zich genomen, nu ook Josien het bestuur gaat verlaten is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter! Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met één van de bestuursleden!
Daarnaast zijn we op zoek naar een bestuurslid specifiek voor communicatie en sponsorzaken, voor meer informatie over deze functie kan ook contact worden gezocht met het bestuur.
Op dit moment bestaat het bestuur, naast Josien Leurdijk, uit: Martin van Middelaar (secretaris), Jouri Koopmanschap (penningmeester) en Frank de Wit (technische zaken)

Help jij de jeugd van Taurus?
Wie o wie wil ons komen helpen bij het werk voor de jeugd van Taurus? De jeugdcommissie zoekt versterking! Wegens het stoppen van een aantal leden zijn we op zoek naar nieuwe leden - het liefst hebben we er twee leden bij! Je hoeft geen ouder te zijn van een jeugdlid om in de jeugdcommissie deel te nemen. 
 
Je zorgt ervoor dat de jeugd lekker kan trainen door te helpen met de teamindeling, door trainers te enthousiasmeren en ondersteunen en te werken aan zaken varierend van het NOJK ondersteunen tot coronabuitentrainroosters maken. Kortom, velen zijn blij met je inzet! Help jij ons? 
 
Vragen of aanmeldingen mogen naar jeugdcommissie@taurusvolleybal.nl
Of spreek een van ons aan!
Anton, Bianca, Nicole, Marleen, Froukje & Gabby
 
PS wil je niet in de jeugdcommissie maar wel training geven of iets anders doen: ook dat horen we graag!

Samenwerking Broekhuis en Taurus
Broekhuis draagt lokale sportverenigingen een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van veel clubs, van volleybal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey. Met de Broekhuis Clubbonus stellen wij geld beschikbaar voor de club wanneer een verenigingslid of ouder van een jeugdlid bij Broekhuis klant wordt of blijft.
Het verenigingslid of ouder van een jeugdlid hoeft niet bij Broekhuis aan te geven dat hij gebruik wil maken van de Broekhuis Clubbonus, dit kan online.
Is er bij jullie op de vereniging behoefte aan nieuwe netten of ballen? Door actief deel te nemen aan de Broekhuis Clubbonus lukt het uw vereniging om dit doel sneller te bereiken!
Een sympathieke win-win situatie voor iedereen! Inmiddels maken ruim 100 verenigingen gebruik van de Broekhuis Clubbonus.
Broekhuis Clubbonus
Wanneer stort Broekhuis geld in de clubkas?
 1. € 150,- bij de koop van een auto (nieuw, gebruikt, lease) – dit geldt voor alle 13 Broekhuis merken
 2. € 15,- bij onderhoud met een factuurbedrag hoger dan € 100,- ongeacht het automerk
 3. € 25,- bij schadeherstel met een schadebedrag hoger dan € 500,- ongeacht het automerk
Na het bezoek (koop/lease, onderhoud, schadeherstel) geeft hij via onderstaande link aan dat hij bij Broekhuis is geweest met naam, kenteken, Broekhuis vestiging en natuurlijk de verenigingsnaam.
Clubbonus aanvragen | Broekhuis

Gezocht: Junior PHP Developer Utrecht, 32-38 uur per week (m/v), Nederlandse Volleybalbond
Dit is dé kans om jouw liefde voor sport te combineren met de ICT-skills die jij beheerst: werken als Developer bij de Nederlandse Volleybalbond!
De volledige tekst van de vacature: https://www.nevobo.nl/cms/download/7296/Vacature%20programmeur%20IT%202021.pdf

Santarun
Op zaterdag 18 december hebben diverse taurusleden, uit o.a. dames 1, dames recreanten 3 en jongens 1, kerspakketten voor de Santa Run rondgebracht. Deze actie heeft € 500,00 opgeleverd voor Taurus. We willen iedereen die gelopen heeft én iedereen die pakketten besteld heeft om door Taurus te laten bezorgen heel hartelijk bedanken hiervoor! Het wordt een jaarlijks terugkerende actie, dus hou de zaterdag voor kerst vast vrij dit jaar!
 
Vriendenloterij
Leden met een lot voor de vriendenloterij kunnen Taurus opgeven als goed doel, dus als je dit nog niet gedaan hebt en je hebt wel een lot? Doe het snel!

 
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybalvereniging Taurus · Kruisboog 15 · Houten, Ut 3994 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp