Copy
Nieuwsbrief februari 2022
Eyecons
Eyecons
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website

Vanaf deze week mag er weer veel meer en vanaf 25 februari mag bijna alles weer! Dit betekent dat er alleen zaterdag 19 februari nog coronatoegangsbewijzen gecontroleerd moeten worden en daarna niet meer.

De competitie is verlengd tot half mei, hopelijk lukt het om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen.

Open Club Kampioenschappen
Op zaterdag 26 februari is de (uitgestelde) voorronde van de Open Club Kampioenschappen. Ook in de Kruisboog vindt er een voorronde plaats, zoals gebruikelijk speelt de CMV-jeugd in de Kruisboog. Ook de halve finale van de CMV zal in Houten gespeeld worden op zaterdag 16 april.
 
We zijn nog op zoek naar bardienst op zaterdag 26 februari en 16 april!
Je kan je aanmelden voor de volgende diensten:

  • 08.45 uur tot 11.00 uur
  • 11.00 uur tot 13.30 uur
  • 13:30 uur tot 15:30 uur
  • 15:30 uur tot 17.30 uur

Aanmelden kan door een mail te sturen naar barcommissie@taurusvolleybal.nl.

26 februari om 20.00 uur speelt Heren 1 thuis een competitiewedstrijd tegen Orion!

Algemene Ledenvergadering woensdag 12 januari
Op woensdag 12 januari heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Deze vergadering stond volledig in het teken van de financiële verantwoording over de seizoenen 2019-2020 en 2020-2021.

De kascommissie bestaande uit Gert Jan Radstaake en Pieter de Wit heeft de stukken uitgebreid bestudeerd en de leden geadviseerd om decharge te verlenen. De penningmeester heeft de jaarstukken toegelicht en er is met algemene stemmen decharge verleend.

Helaas zijn we vergeten om een nieuwe kascommissie te benoemen. Gert Jan heeft twee jaar in de kascommissie gezeten en daarvoor is inmiddels een nieuw lid aangewezen

We zoeken nog twee leden die aanwezig waren om de notulen te controleren, leden die dit willen, kunnen zich ook melden bij de secretaris (secretariaat@taurusvolleybal.nl).
Enthousiaste recreantenleden gezocht
Bij de recreanten mixteams wordt gezocht naar dames! Ben of ken je een dame die het leuk zou vinden om in een leuk, sportief en fanatiek team te spelen? Laat het weten aan de werkgroep recreanten! recreantenwerkgroep@taurusvolleybal.nl

Vertrouwenscontactpersoon
Afgelopen seizoen is Wytze Bijleveld bereid gevonden om, naast Doesjka Hoogewoud, bij Taurus als vertrouwenscontactpersoon te fungeren. Hij heeft zich bij de ledenvergadering van 21 december voorgesteld. De vertrouwenscontactpersonen zijn te bereiken via: vcp@taurusvolleybal.nl

Leden voor de barcommissie gezocht
We zijn nog steeds op zoek naar leden voor de barcommissie! Ben of ken je iemand? Neem dan contact op met Christiaan via barcommissie@taurusvolleybal.nl

2 bestuursleden gezocht: voorzitter en bestuurslid communicatie en sponsorzaken
In september heeft Ingrid Goris aangegeven te stoppen met het bestuur, we willen haar hartelijk bedanken voor haar inzet!

Josien Leurdijk heeft aangegeven aan het eind van het seizoen het bestuur te gaan verlaten. Dit betekent dat we op zoek zijn naar twee nieuwe bestuursleden. We zijn op zoek naar een voorzitter. Na het vertrek van Nicole Teeuwen heeft Josien deze rol tijdelijk op zich genomen, nu ook Josien het bestuur gaat verlaten is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter! Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met één van de bestuursleden!

Daarnaast zijn we op zoek naar een bestuurslid specifiek voor communicatie en sponsorzaken, voor meer informatie over deze functie kan ook contact worden gezocht met het bestuur.

Op dit moment bestaat het bestuur, naast Josien Leurdijk, uit: Martin van Middelaar (secretaris), Jouri Koopmanschap (penningmeester) en Frank de Wit (technische zaken)

Interesse? Mail dan naar bestuur@taurusvolleybal.nl!

Samenwerking Broekhuis en Taurus
Broekhuis draagt lokale sportverenigingen een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van veel clubs, van volleybal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey. Met de Broekhuis Clubbonus stellen wij geld beschikbaar voor de club wanneer een verenigingslid of ouder van een jeugdlid bij Broekhuis klant wordt of blijft.
Het verenigingslid of ouder van een jeugdlid hoeft niet bij Broekhuis aan te geven dat hij gebruik wil maken van de Broekhuis Clubbonus, dit kan online.
Is er bij jullie op de vereniging behoefte aan nieuwe netten of ballen? Door actief deel te nemen aan de Broekhuis Clubbonus lukt het uw vereniging om dit doel sneller te bereiken!
Een sympathieke win-win situatie voor iedereen! Inmiddels maken ruim 100 verenigingen gebruik van de Broekhuis Clubbonus.
Broekhuis Clubbonus
Wanneer stort Broekhuis geld in de clubkas?
  1. € 150,- bij de koop van een auto (nieuw, gebruikt, lease) – dit geldt voor alle 13 Broekhuis merken
  2. € 15,- bij onderhoud met een factuurbedrag hoger dan € 100,- ongeacht het automerk
  3. € 25,- bij schadeherstel met een schadebedrag hoger dan € 500,- ongeacht het automerk
Na het bezoek (koop/lease, onderhoud, schadeherstel) geeft hij via onderstaande link aan dat hij bij Broekhuis is geweest met naam, kenteken, Broekhuis vestiging en natuurlijk de verenigingsnaam.
Clubbonus aanvragen | Broekhuis

Gezocht: Junior PHP Developer Utrecht, 32-38 uur per week (m/v), Nederlandse Volleybalbond
Dit is dé kans om jouw liefde voor sport te combineren met de ICT-skills die jij beheerst: werken als Developer bij de Nederlandse Volleybalbond!
De volledige tekst van de vacature: https://www.nevobo.nl/cms/download/7296/Vacature%20programmeur%20IT%202021.pdf

 
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybalvereniging Taurus · Kruisboog 15 · Houten, Ut 3994 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp