Copy
Nieuwsbrief juni 2022

Aankondiging ledenvergadering
op woensdag 29 juni om 20.00 uur
in de Toreador

Onderaan in de nieuwsbrief staat een mooie bedankbrief van Jan en Corine!
Eyecons
Eyecons
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website

Nieuws van Technische Zaken

Afscheid en nieuwe aanwas jeugdcommissie:
De afgelopen weken hebben er een aantal vrijwilligers afscheid genomen van de jeugdcommissie. Deze vrijwilligers zijn heel lang actief geweest en hebben een grote bijdrage geleverd aan de organisatie van het volleybal bij de jeugd. Irene Weismann, moeder van 2 volleyballende zoons heeft lange tijd de coördinatie van de meisjes A gedaan, Bianca de Wit heeft 3 volleyballende kinderen en is jarenlang de coördinator voor de meisjes C geweest en last but not least Arjen de Boer, vader van 2 volleyballende zoons, heeft als voorzitter van de jeugdcommissie en coördinator jongens bergen werk verzet voor Taurus.

We zijn blij dat het gelukt is om de ontstane vacatures weer in te vullen! De jeugdcommissie heeft momenteel de volgende samenstelling:

Marleen van Laak: contactpersoon voor meisjes A
Froukje Smulders & Gabby Zegers: contactpersonen voor meisjes B
Nicole van der Ven & Nelleke van den Berg: contactpersonen voor meisjes C.
Anton Kuiper: voorzitter en coördinator Jongens.

Geslaagd Spelregel café!
 
Op 20 april heeft een groot aantal jongens van JB2 en MB2 een spelregeltraining gevolgd in de Toreador tijdens het Taurus Spelregel café. Aan de hand van vele spelsituaties zijn de regels doorgenomen en hebben de meesten hun Spelregeltoets gehaald. Behalve een beter spelregelbegrip mogen ze hiermee ook jeugdwedstrijden en senioren wedstrijden tot en met 3e klasse fluiten!
We gaan dit vaker organiseren zodat nog meer jeugdteams en ouders aan de slag kunnen met deze spelregel cafés.
 
Trainerscursus Volleybaltrainer-2 

Eind 2022 hebben we samen met de bond en met steun van de gemeente Houten een nieuwe trainerscursus Volleybaltrainer-2, VT2, kunnen opstarten. Er zijn 8 cursisten bezig met deze cursus en we hebben reeds een update van de geslaagden van de VT-2 cursus. Amaris, Famke, Christiaan, Bryant en Geerten zijn geslaagd! Er volgen er nog 3 in juni voor hun Proeve van Bekwaamheid.
 
Recreanten nieuws

Bij de recreanten is DR3 kampioen geworden in de C-poule. DR2 is net geen kampioen geworden, maar promoveert wel naar de A poule. DR1 handhaaft zich in de B poule. Bij de andere teams is de competitie nog niet afgelopen.

We hebben  volgend seizoen nog ruimte voor enthousiaste spelers en speelsters met ervaring bij DR1, HR1 en 2 en Mix2. Als je nog iemand weet dan kan er nog tot eind juni 3x gratis meegetraind worden om het niveau te proeven en te kijken wat er past. Ook kijken we of we voor volgend seizoen een startersgroep kunnen opzetten, hiervoor zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer! 
Spek de clubkas van Taurus door WK-tickets te kopen

Taurus doet mee aan de WK Volleybal clubactie! Door tickets voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen te kopen, spek je onze clubkas.

Steun jij Taurus door mee te doen aan de WK-clubactie?  Daarmee sla je twee vliegen in één klap: je helpt ons door geld te verdienen voor de clubkas én jij maakt het FIVB WK Volleybal Vrouwen live mee! 

Meer uitleg over de WK-clubactie vind je hier ➡ Spek de clubkas - Taurus (taurusvolleybal.nl)
 
Licentie eredivisie komend seizoen

We zijn heel blij dat Taurus Heren 1 ook komend seizoen in de eredivisie mag uitkomen. Het bestuur maakt zich nog wel zorgen over de sponsorinkomsten voor komend seizoen. Er is op dit moment helaas nog geen hoofdsponsor.
 
We zijn op 14 mei gestart met een crowdfunding waarbij de opbrengst naar de vereniging gaat, dit is in eerste instantie bedoeld om inkomsten voor Heren 1 te genereren, maar het kan mogelijk ook nuttig zijn voor de rest van de vereniging. De afgelopen twee seizoenen zijn, door de Covid ’19 maatregelen toch wat anders verlopen dan anders en we willen graag weer energie en euro’s de vereniging insmashen.
 
Via deze link kun je de crowdfunding openen
Je kunt er ook voor kiezen via deze link alleen te doneren.

Hieronder een overzicht van de loten die je kan kopen (de kosten per lot zijn terug te vinden achter de link):
  • Stersponsor worden van Flor Polinder  
  • Dinner at Six dinerbon 
  • Broodje met jouw naam in de Toreador 
  • Volleybal
  • Trainingspak Taurus
  • Vrienden van Taurus lidmaatschap voor een jaar
  • Naam op de achterkant broekje spelers H1 
  • Naam van het team *disclaimer: voor de nieuwe naam is goedkeuring van het bestuur vereist*
Bedankbrief Jan en Corine
 
Lieve mensen,

We willen jullie enorm bedanken voor de aandacht, de cadeaus en de herinneringen aan onze actieve periode bij Taurus. De volleybalclub in Houten waar wij, net als velen van jullie , een steentje aan bij mochten dragen om er een schitterende club van te maken. Zo hebben ook tal van mensen een bijdrage geleverd aan een superfraai en waardevol herinneringsboek van onze jaren bij Taurus.
Mooie verhalen, fraaie foto’s, fijne en dierbare herinneringen en sportieve bijdragen. Een grote variatie van mensen waar wij in de loop der jaren mee samen mochten werken.

Al verschillende keren hebben we door het boekwerk gebladerd. Het is gewoon teveel om in 1 keer te lezen. Verhalen over onze begintijd bij Taurus, de jaarlijkse sportieve en/of gezellige activiteiten, jullie herinneringen aan mooie momenten  en ook bijdragen uit de laatste jaren met de jongste jeugd.
Mensen, allemaal bedankt voor dit mooie boek, voor de speciale tribune en jullie bijdrage aan de superfijne tijd bij Taurus.

Bovenal natuurlijk dank aan Kitty, Doesjka en Ellen die veel, enorm veel,  werk hebben verzet om al jullie bijdragen te verzamelen en samen te stellen tot een dierbaar herinneringscadeau.

Dank en tot ziens, enorm veel plezier en succes bij die topclub Taurus.

Sportieve groetjes, 
Corine Groot & Jan Vrerink
Share Share
Share Share
Forward Forward


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Volleybalvereniging Taurus · Kruisboog 15 · Houten, Ut 3994 AE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp