Copy

Kunst aan de Volmolen: Maryse Kuypers


Dankzij de aprilse grillen, die met wind, hagel, sneeuw en zon een streling voor het oog zijn, komen de winterherinneringen nog even boven. Toen fotografeerde Maryse Kuypers van Studio Leyssen Photograph in onze tuin. De professionele fotostudio, opgericht in 1934!) boogt op vier generaties vrouwelijke portretfotografen met een uitgesproken visie op het vak. Het bedrijf mag zich trouwens hofleverancier noemen: Fernande fotografeerde de koninklijke familie en de officiële portretten van Boudewijn en Fabiola van België in 1986 terwijl haar tweelingdochters Inge en Maryse assisteerden.

Maryse Kuypers (Qualified European Professional Photographer), vormt samen met haar zus de derde generatie. Op haar palmares staan diverse nationale en internationale prijzen. 

In haar stijl blijft ze trouw aan de liefde voor de portretfotografie die ze erfde van haar moeder en grootmoeder. Ze fotografeert elk onderwerp met veel aandacht en inlevingsvermogen. Als een persoonlijk portret. Op de vraag wat haar drijft in haar passie antwoordt ze: "Ik wil dat elke foto een krachtig, sprekend tijdsdocument wordt."

Deze beelden spreken alvast over 9 februari 2021.


Lees in uw favoriete browser»

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente artikels:

Copyright © 2021
Vakantieverblijf B&B Volmolen, All rights reserved.


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vakantieverblijf B&B Volmolen · Volmolenstraat 10 · Maaseik (Opoeteren) 3680 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp