Copy
View this email in your browserBeste klimmers!

Gelukkig mogen we open blijven! Dat is super. Vanaf woensdag 14 oktober, 22.00 uur zijn er wel nieuwe regels waar we ons aan moeten houden, om te zorgen dat we kunnen blijven klimmen en boulderen.

We hebben even behoorlijk moeten puzzelen en zijn tot de volgende maatregelen gekomen om jullie een COVID-19 proof plekje te geven...

  • Vanaf donderdag 15 oktober zijn mondkapjes verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder wanneer je niet actief aan het klimmen of boulderen bent. 

  • De kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus omgekleed naar de hal.

  • Er moet voor álle tijdslots gereserveerd worden. Je vindt de aanmeldknop op onze homepage.
    Onderaan deze nieuwsbrief vindt je extra info.

  • De klimklUP trainingen voor de jeugd gaan gewoon door en er hoeft niet gereserveerd te worden. Wel graag op tijd bij de trainer afmelden als je er niet bij kunt zijn.
     
  • De volwassen trainingen gaan gewoon door. Je moet zelf reserveren via de Neoliet Heerlen website.Online boeken én afmelden tijdslot

We hebben een maximaal aantal klimmers en boulderaars in onze vestigingen i.v.m. COVID-19. Daarom is reserveren noodzakelijk. Om te zorgen dat je zeker bent van een plekje, is reserveren én afmelden noodzakelijk. Dat gaat makkelijk via de knoppen op de home-page van jouw vestiging.

Om afmelden nog makkelijker te maken hebben we in je bevestigingsmail een linkje toegevoegd om bij het afmeldformulier te komen.
We verwerken deze zo snel mogelijk, zodat er weer een plekje vrij is voor andere klimmers.

Ons reserveringsprogramma heeft een update gehad om de COVID-19 maatregelen beter te verwerken. Het verloopt nog niet vlekkeloos, dus laat ons weten als het mis gaat. We helpen je graag.

                      

                      

Op tijd komen én vertrekken...
Om iedereen zo veel en veilig mogelijk zijn/haar tijdslot te laten gebruiken, is het noodzakelijk dat je omgekleed komt én vertrekt op de tijden van het slot. Je kunt pas binnen vanaf de start van het blok. En... je moet aan het einde van het blok ook echt het pand verlaten hebben. Vreselijk ongezellig, maar we kunnen niet anders en hopen op je begrip. 

Groetjes en klim ze!

Team Neoliet Heerlen
 

Facebook
Website
Instagram Neoliet Heerlen
Copyright © 2020 Klimcentrum Neoliet Heerlen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp