Copy

Nieuwsbrief augustus 2021

Soul en Chaney

Beste cursisten en andere belangstellenden,

In de zomervakantie zijn we ook open. Alle lessen gaan dus gewoon door. In de maand september worden de lessen gegeven door andere trainers in verband met mijn vakantie.

In het artikel van deze week lees je meer over Uit je comfortzone.

De fotoshoot met Henk Eisses was super geslaagd. In de nieuwsbrief zien jullie een paar voorbeelden.

Suzanne volgt de opleiding tot (honden)gedragstherapeut en komt een kwartaal bij ons stage lopen. Jullie zullen haar vooral zien op de maandagavond en de zaterdagmiddag.

Er is een nieuwe Facebookpagina aangemaakt voor HC Chimié. Helaas krijg ik zonder verklaarbare reden geen toegang meer tot dit account. Dit betekent 10 jaar verzameling van nieuws verdwenen. Erg jammer. Maar we kijken vooruit! Als je tevreden bent (geweest) en (opnieuw) een review achter wil laten, graag!

Voor eenieder, lees de huisregels ook nog even weer goed door. Een samenvatting vind je onderaan de nieuwsbrief.

Facebook iconInstagram iconWebsite iconEmail iconYouTube icon

Vakantie 3 tot en met 26 september

In mijn vakantie in september, zullen de groepslessen gewoon doorgaan op hun reguliere tijdstippen. Cursisten kunnen de betreffende trainers bereiken via een speciaal aangemaakt mailadres. Dit adres wordt uiteraard nog bekend gemaakt. Voor de groepen waar al WhatsAppgroepen van zijn, zal er gecommuniceerd worden via de apps.

Alle trainers hebben al vaker lesgegeven bij HC Chimié en ik ben dan ook erg blij dat ze dit jaar weer de lessen in mijn vakantie willen overnemen.

Maandagavond: Anja Cieremans

Dinsdagavond: Mark Verburg

Woensdagavond: Carola Meijering

Zaterdagochtend: Anja Cieremans

Zaterdagmiddag: Mark Verburg / Miranda van der Zee

Miranda

Inhaallessen

Mocht je in een les gemist hebben, dan kan je deze inhalen op vaste inhaaldagen. De eerstvolgende data die zijn gepland, zijn:

Data: 29 augustus en 3 oktober

Tijdstip: 10.00 uur pups en 11.00 uur basiscursus, sport & spel

Aanmelden: verplicht via website en uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de les

Indien je van te voren al weet dat je een les gaat missen, dan kan je je ook aanmelden. Daarnaast kan je aan zoveel inhaallessen meedoen als dat je lessen gemist hebt, ook als je leskaart afgelopen is en je geen lessen meer volgt.

Meld je aan

Uit je comfortzone

De comfortzone, die plek of gemoedstoestand waar jij en je hond je samen prettig, veilig en vertrouwd voelen. Een heerlijke plek om te zijn. Alles is voorspelbaar en iedereen weet waar hij aan toe is. In een comfortzone kan je je erg lang prettig voelen. Of juist niet, want ook de niet leuke dingen die voorspelbaar zijn, horen hier in thuis. Deze routine beschermt ons namelijk tegen mogelijk gevaar van het onbekende en kan hierdoor (onverwachte) stress en gevaar vermeden worden.

Comfortzone-bubbel

Tja, waarom zou je dan uit deze geweldige bubbel willen stappen? …

lees het artikel

Fotoshoots

De fotoshoot met Henk Eisses en de honden van (oud)cursisten was erg geslaagd. Eenieder heeft een mooie afdruk gekregen en het origineel online.

Stagaire

Suzanne Wight-Brouwer

Suzanne komt een kwartaal bij ons stage lopen. Een aantal van jullie heeft haar al gezien op de maandagavond. Suzanne werkt als paraveterinair, heeft een eigen trimsalon en volgt momenteel de opleiding tot (honden)gedragstherapeut. We zijn erg blij met haar komst!

Groepslessen

De groepslessen zitten allemaal vrijwel vol. Wil je aansluitend aan de puppycursus meedoen aan een basiscursus, meld je dan tijdig aan. Er zijn nog 2 plekjes vrij op de dinsdagavond om 20.00 uur. Er is een extra basisgroep op de zaterdag om 13.00 uur. Daar zijn nu nog 4 plekken vrij.

Op de zaterdagmiddag is er vanaf 15.30 uur weer plek om een nieuwe groep op te starten voor behendigheid beginners.

Indien er nog meer geïnteresseerden zijn om eens per maand of eens in de twee weken op de vrijdagavond behendigheid te doen, laat het dan ook even weten. Om dit op te starten, zijn er minimaal 6 aanmeldingen nodig.

Facebook en Google review

We hebben een nieuwe Facebookpagina aangemaakt aangezien er om onverklaarbare redenen geen toegang meer te verkrijgen is tot de huidige. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle andere leuke wetenswaardigheden, like of volg dan de nieuwe pagina HIER.

Als je tevreden bent (geweest) over de dienstverlening van HC Chimié zouden we het ook fijn vinden als je (opnieuw) een aanbeveling wil doen op Facebook. Dat kan HIER.

Als je geen Facebook hebt en toch een positieve review achter wil laten, dan kan dat ook op Google. Via deze LINK kan je de pagina bereiken.

Huisregels

Een samenvatting van de huisregels

  • Indien een privéles binnen 24 uur voor de afspraak wordt afgezegd of je komt niet, dan wordt deze gerekend als afspraak. (Mocht ik iemand anders kunnen vinden die in jouw plaats kan komen, dan kan je afspraak wel doorgeschoven worden).

  • Indien je een leskaart hebt gekocht, dan geldt deze voor opeenvolgende weken. Indien je een les niet komt, dan komt dit in principe voor eigen rekening. Er zal weer eens in de maand een inhaaldag georganiseerd worden waar je alle gemiste lessen kan inhalen.

  • Indien je 3 of meer weken achtereen op zomervakantie gaat en je wil ook lessen volgen, dan geldt dat je bij aanschaf van je kaart VOORAF dit kan melden. Alleen dan kunnen je lessen doorgeschoven worden of wordt er gekeken naar mogelijkheden. Omdat ik met kleine groepjes werk (maximaal 7), vind ik het belangrijk om te weten wie er wanneer komt. Ook geeft dit helderheid wanneer er weer ruimte is voor nieuwe cursisten.

  • Laat honden aan de lijn in principe geen contact met elkaar maken.

  • Laat je hond niet plassen of poepen op het gehele terrein. Zorg dat je hond van te voren goed uitgelaten is. Mocht er wel een ongelukje gebeuren, ruim de ontlasting dan gelijk op (en trakteer de groep op appelgebak ;-)) en mocht je hond een plasje gedaan hebben, gooi dan water over de betreffende plek.

  • Kijkers zijn (weer) van harte welkom. Houdt 1,5 meter afstand in acht. Ik wil graag zonder toegangsbewijzen werken en dan is dit voor nu wat de opgelegde maatregel is.

Hartelijke groet,

Caren Appelman

Terrastraining