Copy

Nieuwsbrief Gezonde Leefstijl

Stil zitten is niks voor ons, letterlijk en figuurlijk! In de nieuwsbrief Gezonde Leefstijl van Punt Welzijn brengen wij jullie elke maand op de hoogte van alle leuke activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in Weert op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Lees meer

Turnclinics in de meivakantie

Op dinsdag 3 mei en donderdag 5 mei worden er verschillende superleuke turnclinics georganiseerd voor alle basisschoolkinderen uit Weert en omstreken. Wil jij eens proberen om een salto te maken vanuit een trampoline en te landen in een grote bak met schuimblokken of wil je lekker zwaaien aan de ringen? De clinics vinden plaats in Turnhal De Kazerne waar gebruik wordt gemaakt van echte toestellen waar Vera van Pol, Sanne Wevers ,Epke Zonderland en Bart van Deurloo ook gebruik van maken! Schrijf je snel in.
Inschrijven

Samen spelen en plezier maken voor vluchtelingen uit Oekraine

Punt Welzijn is als samenwerkings- partner van de gemeente Weert sinds eind maart betrokken bij het bieden van hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne die in Weert (komen) wonen. Team Gezonde Leefstijl en Opgroeien hebben daarom de handen ineen geslagen en gaan op maandagmiddag 25 april en 2 mei een leuk programma in elkaar zetten voor de kinderen en ouders die worden opgevangen op de voormalige Van Horne Kazerne. Centraal op deze middagen staat samenspelen en plezier maken. 
Lees meer

Dag van de Sport

Koopzondag 24 april staat in het teken van sport en bewegen. Na twee jaar van afwezigheid is de themadag, voortgekomen uit de jaarlijkse Oranjeweek, weer terug op de evenementenkalender van Weert. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans de diversiteit van het Weerter sportaanbod te ontdekken en maken kans op diverse sportieve prijzen.

Lees meer

Lopen voor Hoop: Kinderloop

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en leveren we een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor de patiënt als naaste omgeving. Kinderen kunnen deelnemen aan de Kinderloop die wordt ingevlochten in de 12-uurs wandelestafette. Doe jij mee!!
Lees meer

Weerter Scholen Toernooi

Het Weerter Scholen Toernooi 2022 gaat door! Op vrijdag 13 mei gaan alle leerlingen van de groepen 7 en 8 in het primair onderwijs in Weert de strijd met elkaar aan op sportpark Boshoven. Er zal door 120 teams gestreden worden om de befaamde wisselbekers in het voetbal, handbal, basketbal en trefbal. Wil je een kijkje komen nemen dan ben je van harte uitngenodigd om de kinderen op een sportieve manier aan te komen moedigen. 
Lees meer

Club Extra

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en vind je het lastig om je plekje te vinden bij het reguliere sport- en cultuuraanbod dan is Club Extra misschien iets voor jou. Elke woensdagmiddag van 16:00-17:00 kan je in een klein groepje van maximaal acht kinderen ontdekken welke sportieve of culturele talenten jij hebt. Daarnaast zijn er altijd twee professionals aanwezig die de activiteit begeleiden. Heb je interesse maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.   
Lees meer

Koningsspelen 2022

Ook in Weert gaan we er voor de kinderen weer een mooi, sportief feest van maken op vrijdag 22 april. Het thema van dit jaar is 'Voel je Fit'. We dagen alle kinderen uit om fit te worden. Want als je fit bent, voel je je fijner en is alles leuker. Op de basisscholen zal de dag bestaan uit een gezamenlijk, gezond en feestelijk Koningsontbijt gevolgd door vele sportieve activiteiten op het schoolplein, park of sportaccommodatie in de buurt. Ook is er weer een Koningsspelenlied 'FitTop10". Zing en dans jij ook mee? 
Lees meer

Noteer in je agenda

Agenda overzicht
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp