Copy

Nieuwsbrief Gezonde Leefstijl

Stil zitten is niks voor ons, letterlijk en figuurlijk! In de nieuwsbrief Gezonde Leefstijl van Punt Welzijn brengen wij jullie elke maand op de hoogte van alle leuke activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in Weert op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Lees meer

Peuter4daagse zet kinderopvang in beweging

In de Week voor de Gezonde Jeugd, van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni wordt in Weert de peuter4daagse georganiseerd. Met de peuter4daagse willen we peuters en pedagogisch medewerkers laten ervaren hoe leuk en goed het voor iedereen is om dagelijks 15 minuten een ommetje te maken rondom de eigen locatie. Én dat de peuters het goede voorbeeld zien dat hun begeleiders zelf ook bewegen en actief zijn. Jong geleerd, is oud gedaan.
Lees meer

Funkey Fiësta 

Op zaterdag 25 juni organiseert H.V. Weert van 10.00 tot 12.00 uur een Funkey Fiësta. Funkey Fiësta is een gratis kennismakingsactiviteit met hockey. Er worden verschillende hockeyspellen aangeboden, onder begeleiding van diverse trainers. Daarnaast sluit ook de Rabo Urban Sport Tour vanuit Punt Welzijn aan met verschillende opblaas attributen. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een drankje en iets lekkers.
Lees meer

Zwemvierdaagse

Zwembad De IJzeren Man organiseert van 20 t/m 24 juni de Zwemvierdaagse. Vind jij het leuk om te zwemmen en ben jij in bezit van minimaal zwemdiploma A dan kan je iedere dag starten tussen 15:30-19:00. Op de slotdag worden de medailles uitgereikt en krijgen alle deelnemers vanaf 15:30 gratis toegang tot het binnenbad waar vanaf 19:00 het grote zwemvierdaagse discofeest losbarst.

Lees meer

Lopen voor Hoop: Kinderloop

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en leveren we een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor de patiënt als naaste omgeving. Kinderen kunnen deelnemen aan de Kinderloop die wordt ingevlochten in de 12-uurs wandelestafette. Doe jij mee!!
Lees meer

Modern Basketball clinic

Op zaterdag 11 juni organiseert Basketbal Academy Limburg een 'Modern Baksetball Clinic' voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De kinderen krijgen dan clinics van de internationale coaches Oliver Kostic en Nebosja Vidic. Ze krijgen dan onder andere te horen wat ervoor nodig is om succesvol te worden als basketballer. Wil je meer weten over deze clinics? Zie lees meer. 
Lees meer

Gamma Jeugd Singelloop

Op vrijdag 24 juni 2022 organiseert AV Weert de traditionele Singelloop over de Singels (5 en 10 km) en een jeugdloop (1-3 km) door het centrum van Weert met de finish op de Oude Markt. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën waar de basisschoolleerlingen aan mee kunnen doen. Natuurlijk is er voor iedereen weer een mooie herinneringsmedaille. Daarnaast zijn er mooie ereprijzen voor de snelste drie kinderen per categorie en verdient de school met de meeste deelnemers ook een mooie prijs.
Lees meer

Gezonde Buurt

Graag brengen we het volgende onder jullie aandacht want er is goed nieuws van het Gezonde Buurten team. Er is weer ruimte voor 9 nieuwe Gezonde Buurten. Een fijne, groene plek waar kinderen creatief kunnen spelen, waar bewoners elkaar ontmoeten en iedereen lekker kan bewegen. Het Gezonde Buurt-project is een echt doe-project waarbij alle omwonenden, van jong tot oud, van het begin af aan meedenken over wat er beter kan in hun buurt op het gebied van natuur, spelen, bewegen en ontmoeten. Gemeentes kunnen zich voor 20 juni 2022 inschrijven voor deelname.
Lees meer

Noteer in je agenda

Agenda overzicht
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp