Copy

Nieuwsbrief Gezonde Leefstijl

Stil zitten is niks voor ons, letterlijk en figuurlijk! In de nieuwsbrief Gezonde Leefstijl van Punt Welzijn brengen wij jullie elke maand op de hoogte van alle leuke activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in Weert op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Lees meer

Rabo Urban Sporttour wintereditie

In de kerstvakantie organiseert Punt Welzijn weer de vertrouwde Urban Sport Tour Wintereditie en worden er weer twee sporthallen omgetoverd tot een groot winters speelpaleis. Zo kun je racen over de stormbaan, voetballen en hockeyen in de soccerdomes, zijn er o.a. clinics van verschillende verenigingen en wordt er gezorgd voor een gezellige muzikale omlijsting. Zit jij in groep 3 t/m 8, geef je dan snel op want inschrijven is verplicht.
Aanmelden

HEMA IJzeren Man Loop

Vind jij het leuk om lekker door de natuur te rennen? Doe dan mee met de HEMA IJzeren Man Loop. Deze trimloop is een begrip in Weert en omstreken en wordt al georganiseerd sinds 1980. Op elke eerste zondag van de maand zijn er wedstrijden voor alle leeftijdscategorieën en dus ook voor de jeugd. Daarnaast zijn er elke loop leuke prijzen te winnen. Wil jij een keer meedoen?
Lees meer

Sportakkoord: Meer Bewegen op en rondom school

Binnen het Weerter Sportakkoord krijgt de ambitie “Meer bewegen op en rondom school” vorm. Met diverse initiatieven en samenwerkingen willen we bereiken dat de jeugd meer in beweging komt en dat met plezier een leven lang blijft doen. De eerste ballen en tafeltennistafel hebben hun weg naar de scholen al gevonden. Heb jij een leuk idee of wil jij meer weten over deze werkgroep lees dan snel verder. 

Sportakkoord Weert

Lopen voor Hoop: Kinderloop

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en leveren we een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor de patiënt als naaste omgeving. Kinderen kunnen deelnemen aan de Kinderloop die wordt ingevlochten in de 12-uurs wandelestafette. Doe jij mee!!
Lees meer

Aan de slag met voedseleducatie in het onderwijs

Ben jij leerkracht op een school en wil je dit schooljaar of het komende schooljaar aan de slag met één van de 3 onderdelen van #voedseleducatie namelijk: #koken, #moestuinieren of #boerderijeducatie? Neem dan een kijkje op de site van 'Jong Leren Eten' op de vernieuwde pagina met lesmaterialen. Je vindt hier een overzicht met alle landelijk beschikbare #lesmaterialen, waaronder de Smaaklessen, SuperChef en het lesmateriaal bij de film De Schooltuin.
Lees meer

Training tot coach Gezonde Kinderopvang

Lekker bewegen, gezond eten, voldoende slapen, een pedagogisch klimaat waar warmte en geborgenheid worden geboden en waar tegelijkertijd uitdaging is en duidelijke grenzen worden gesteld: dat biedt kinderen een gezonde start. Een (staf)medewerker kosteloos laten opleiden tot coach Gezonde Kinderopvang? Dat kan via de train-de-trainer Een Gezonde Start, onderdeel van Gezonde Kinderopvang. De coach Gezonde Kinderopvang is hét aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie en schoolt de eigen collega’s.  
Lees meer

Noteer in je agenda

Agenda overzicht
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp