Copy

Nieuwsbrief Gezonde Leefstijl

Stil zitten is niks voor ons, letterlijk en figuurlijk! In de nieuwsbrief Gezonde Leefstijl van Punt Welzijn brengen wij jullie elke maand op de hoogte van alle leuke activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in Weert op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Lees meer

Aanvragen subsidie Gezonde School

Wil je aan de slag met een gezonde leefstijl op jouw school en ontvang je hierbij graag een extra stimulans? Van 7 maart t/m 19 april staan er 3 subsidierondes open: 
Lees meer

Club Extra

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en vind je het lastig om je plekje te vinden bij het reguliere sport- en cultuuraanbod dan is Club Extra misschien iets voor jou. Elke woensdagmiddag van 16:00-17:00 kan je in een klein groepje van maximaal acht kinderen ontdekken welke sportieve of culturele talenten jij hebt. Daarnaast zijn er altijd twee professionals aanwezig die de activiteit begeleiden. Heb je interesse maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.   
Lees meer

Tipkaart laaggeletterdheid in de sport

Wist je dat 2,5 miljoen Nederlanders van 16 jaar en ouder laaggeletterd zijn? De kans dat je laaggeletterden tegenkomt op bijvoorbeeld de sportclub of bij beweegactiviteiten in de buurt is dan ook groot. Hoe communiceer je goed met hen en zorg je ervoor dat zij toch goed mee kunnen doen? De nieuwe tipkaart biedt uitkomst.

Lees meer

Lopen voor Hoop: Kinderloop

Lopen voor Hoop is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij- en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en leveren we een bijdrage aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor de patiënt als naaste omgeving. Kinderen kunnen deelnemen aan de Kinderloop die wordt ingevlochten in de 12-uurs wandelestafette. Doe jij mee!!
Lees meer

Start bovenschools netwerk 'Gezonde Leefstijl'

Op woensdagmiddag 9 februari heeft in het primair onderwijs de eerste netwerkbijeenkomst 'Bovenschools netwerk Gezonde Leefstijl' plaatsgevonden. Het doel is een bovenschoolse visie m.b.t. Gezonde Leefstijl waarin het delen van informatie, bevordering van kennis en het elkaar inspireren met succesvolle interventies centraal staat. Op 11 mei zal de volgende netwerkbijeenkomst zijn. Wil jij meer weten neem dan contact op met Karin van Lier via k.vanlier@meerderweert.nl    

Nationale Buitenlesdag

Jantje Beton en IVN Natuureducatie organiseren sinds 2016 de jaarlijkse Nationale Buitenlesdag om aandacht te vragen voor het gebruik van het schoolplein (en de omgeving) als lesplek. Dat is niet alleen heel leuk, het is ook gezond en goed voor de ontwikkeling van de leerlingen. Steeds meer leerkrachten gaan op de Buitenlesdag, maar ook op andere dagen in het jaar, naar buiten. Doe jij 5 april mee?
Lees meer

Peanuts en Minibasketbal happening

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud en vind je het leuk om kennis te maken met de sport basketbal? Basketbal Academie Limburg organiseert op tweede paasdag, 18 april aanstaande, een basketbal toernooi. Er wordt drie tegen drie gespeeld op een half veld en er is geen scorebord zodat iedereen winnaar is. Deelname is gratis, er is voor iedereen een leuk aandenken en natuurlijk is mascotte 'Dribbel' ook aanwezig. 
Lees meer

Noteer in je agenda

Agenda overzicht
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp