Copy

Nieuwsbrief Gezonde Leefstijl

Stil zitten is niks voor ons, letterlijk en figuurlijk! In de nieuwsbrief Gezonde Leefstijl vanuit Punt Welzijn brengen wij jullie elke maand op de hoogte van alle leuke activiteiten, evenementen en ontwikkelingen in Weert op het gebied van sport, bewegen en gezonde leefstijl.

Lees meer

Buitenschoolse opvang (BSO) voor iedereen

Kom jij samen spelen en ontdekken? Dankzij de 'BSO voor iedereen' regeling kunnen alle kinderen naar de buitenschoolse opvang. Na schooltijd én in de vakantie samen buitenspelen, leren en ontdekken. En meedoen aan sportieve en culturele activiteiten. Alle kinderen in Weert van 4 t/m 8 jaar zijn welkom. Ook als je ouder niet werkt en geen kinderopvangtoeslag ontvangt, mag je kind komen. Het doel van BSO voor iedereen is alle kinderen echte gelijke kansen te bieden. Uiteindelijk willen de gemeente, basisscholen en de kinderopvang in Weert het aanbieden aan alle kinderen  (tot 13 jaar).   

Lees meer

Welke impact heeft corona op jouw club?

Op dit moment zitten we midden in de tweede Coronagolf. Het Huis voor de Sport onderzoekt de impact en gevolgen voor sportorganisaties in Provincie Limburg. Met het inzicht verkregen uit dat onderzoek kunnen zij ontzorgen, lobbyen, ondersteunen en aandacht vragen voor de problemen. Vertegenwoordig jij een sportclub (commerciële of ongeorganiseerde club mag ook)? Vul dan onderstaand onderzoek in, het kost je 5 minuten:
Vragenlijst

Balans tussen werk en privé

Vanwege corona zijn we veel vanuit huis aan het werk. Hierbij is het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Niet alleen het contact met je eigen collega's is anders maar ook die met je klanten en het netwerk. Er is inmiddels veel ervaring opgedaan met deze (nieuwe) manier van werken. Vanuit deze ervaringen zien we ook steeds meer goede voorbeelden en handige tips en tools. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

Kom sporten bij 'Sport na School'

Zit jij in groep 1 t/m 6 van de basisschool? Doe dan mee met dit sportkennismakingsprogramma. Je maakt vanaf januari tot aan de zomervakantie kennis met 7 verschillende sporten. Elke drie weken komt er een andere sport aan bod. Zo is het voor jou ook makkelijker om te kijken welk sport jij leuk vindt. Er is nog plaats op dinsdag in sporthal Grenslibel (groep 3 t/m 6) en op donderdag in sporthal Boshoven (groep 1 t/m 2). 
Lees meer

TikTok challenge 

Beweeg jezelf de wintermaanden door met deze gloednieuwe 
TikTok-challenge. JOGG-amabassadeur Ingrid Jansen laat zien hoe het moet. Een mooie en beweeglijke challenge waar jongeren mee aan de slag kunnen gaan tijdens de kerstvakantie. Zo kan de jeugd swingend het nieuwe jaar in!
Lees meer

Extra sport- en beweegactiviteiten tijdens de lockdown

De overheid heeft besloten dat de scholen t/m 17 januari dichtgaan. Dit betekent dat de gymlessen in het basisonderwijs niet door kunnen gaan. De combinatiefunctionarissen van Punt Welzijn willen toch graag alle kinderen in de beweging zetten en gaan daarom in Weert e.o. extra sport- en beweegactiviteiten organiseren. Zit jij in groep 3 t/m 8 en vind jij het leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes te sporten geef je dan snel op voor één of meerdere sport- en beweegactiviteiten.
Aanmelden

Wist je dat........

Wist je dat baby's na 4 maanden al gaan wennen aan vaste voeding en het belangrijk is om al te starten met het proeven van groente. Het groentehapje is een toevoeging aan de melk. De (eerste) gepureerde groentehapjes zijn vooral wennen doordat de structuur, smaak, geur en kleur anders is dan je baby kent van de melk.   
Lees meer

Noteer in je agenda

Agenda overzicht
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp